FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Voiculeţ: "Am semnat cu Steaua, dar contractul n-a fost înregistrat la LPF"

voiculet
voiculet

Articol de - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Mijlocaşul Claudiu Voiculeţ speră să se rezolve cît mai repede trecere lui la Pandurii pentru a intra în programul echipei.

 

"Nu am semnat cu Pandurii, dar în zilele următoare se rezolvă. Trebuie să trimită acordul de transfer. Cu actele a fost mai complicat, domnul Lazăr s-a ocupat. Am semnat cu Steaua dar contractul nu a fost înregistrat la LPF, a plecat domnul Piţurcă... Accept oferta Pandurilor şi pentru domnul Badea, mi-a plăcut cum am lucrat la Internaţional şi sper să facem treabă bună", a spus Voiculeţ.

Fotbalistul regretă că nu a rămas în Ghencea: "Oricine îşi doreşte să joace la Steaua. Asta e, dacă n-a fost să fie pentru mine.. Sper să fac o figură bună aici şi vedem ce va fi în continuare".

Îmi propun să joc bine, să cîştigăm cît mai multe meciuri şi să ne clasăm cît mai sus. Nu e o problemă că echipa e pe ultimul loc. Dacă au trecut doar patru etape şi ai două puncte nu înseamnă că eşti retrogradat. Gazul e echipă bună, joacă de mult timp împreună", a spus fotbalistul care va semna un contract pe doi ani.

Fotbalistul consideră că nu va avea probleme de adaptare mai ales că a lucrat cu Badea la Internaţional şi cu majoritatea colegilor de la Tîrgu-Jiu a lucrat şi la Curtea de Argeş. "Depinde şi de domnul Badea şi de condiţia fizică dacă voi debuta smbătă, cu Gaz Metan. Încă mă mai supără glezna puţin, dar sper să se rezolve în această săptămînă.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  17 August 2010, 23:12

Cu vasla , cu ce?

skrap
skrap  •  17 August 2010, 17:17

tatal, voi ar trebui sa jucati la 12 in liga a 2-a.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  17 August 2010, 16:33

@tatala66 Nu bateti,ardeti gazul ...de pomana.E o diferenta,nu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează