FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - RAPID 2-0

Voiculeţ Superstar » Mijlocaşul Pandurilor a făcut cu Rapid un meci aproape perfect

Voiculeţ a împlinit recent 27 de ani
Voiculeţ a împlinit recent 27 de ani

Articol de , - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 septembrie 2012 20:23

"Gluma" propusă de Grigoraş în acest sezon tinde să se îngroaşe, iar iubitorii fotbalului încep să se obişnuiască cu cîte o nouă propunere de calitate venită din partea antrenorului gorjenilor.

După ce acum două meciuri, Pandurii ni-l aduceau în prim-plan pe francezul Karim Boutadjine (23 de ani), prin două goluri de excepţie. În meciul cu Rapid însă, vedeta a fost mijlocaşul Claudiu Voiculeţ. Acesta s-a cuibărit în apărarea lui Sabău în startul partidei şi a reuşit să deschidă scorul, iar în minutul 57 a driblat un adversar din preluare şi a centrat perfect în faţa porţii, iar Ibeh (26 de ani) a împins mingea în poartă.

Evoluţia excelentă s-a reflectat şi în rapoartele ruşilor de la InStat, aceştia acordîndu-i un index de 594, cel mai mare dintre toţi cei care au evoluat. Deşi e un jucător de creaţie, Voiculeţ nu a ezitat să "pună osul" şi a reuşit să cîştige 13 dueluri pe faza defensivă, performanţă izbutită de obicei doar de către fundaşi. De asemenea, a fost cel mai căutat gorjean de către propriii coechipieri, 57 de pase ajungînd la mijlocaş.

"Pe mine nu m-a impresionat Voiculeţ. Îl cunosc bine şi ştiu că poate chiar mai mult!" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

Cifrele lui Voiculeţ
Acţiuni reuşite: 72
Faze ofensive: 43
Dueluri cîştigate: 57%
Notă Gazetei: 8

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
supersolo
supersolo  •  03 Septembrie 2012, 15:06

E bun baiatul ....ci Grigoras poate redeveni ce a fost un an inainte...numai ca tre sa munceasca la fel de mult ...Succes Voiculetz...Succes Grigoras...

vladutz13
vladutz13  •  03 Septembrie 2012, 01:17

Asa este, Voiculet e capabil de mult mai mult.... el era vedeta pandurilor in anii trecuti, nu mai joaca la nivelul lui maxim, dar cine stie, poate il reface si pe el Grigoras :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează