FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - ASTRA 1-0

Voinţa cîştigă pe final de meci cu 1-0 în faţa Astrei

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 17:29

Voinţa Sibiu a reuşit să debuteze cu un succes în 2012, după o victorie în ultimele minute în faţa Astrei, scor 1-0.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Gazdele au controlat jocul pe tot parcursul meciului, dar golul a venit abia cu 4 minute înainte de final. Tătar putea deschide scorul încă din minutul 10, cînd s-a trezit singur în 6 metri cu balonul, dar a trimis slab pe lîngă. Dîlbea a încercat de mai multe ori să îl învingă pe Silviu Lung cu şuturi de la distanţă, dar portarul ploieştean a scăpat cu faţa curată de fiecare dată.

Inevitabilul s-a produs în minutul 86, cînd, după un corner al ploieştenilor, gazdele au plecat pe un contraatac rapid, finalizat de noul-intrat Miclea.

Voinţa:
B. Miron - Sg. Bar, Cr. Apostol, N. Grigore II - C. Lungu, Bunea, Dîlbea, E. Nicola - Tătar, Lukanovici, Antohi
Rezerve: Zăvoi, R. Miclea, Zăgrean, Tînc, Burlacu, Cigan, Străuţ

Astra: S. Lung jr. - Bărboianu, Ov. Mihalache, Ţigănaşu, Ricardo dos Santos - Takayuki - Al. Stan, Spadacio, Rui Miguel, Băjenaru - Amorim
Rezerve: Gavrilaş, Fl. Pătraşcu, Oprsal, B. Pătraşcu, Vădrariu, B. Rusu, Tigoianu
Arbitru: Ad. Cojocaru (Galaţi) - Asistenţi: Z. Szekely (Baia Mare), B. Hîrlab (Braşov)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
staneang
staneang  •  05 Martie 2012, 10:55

Tardiv dar mai bine decat deloc:)Ne bucuram de cele 3 puncte obtinute,felicitari tuturor implicati in proiectul Vointa Sibiu,mult succes baietilor in retur!

danezu_geo
danezu_geo  •  03 Martie 2012, 22:33

bravo Sibiu!!!! la mai mare

rsalexander
rsalexander  •  03 Martie 2012, 19:58
Postat de alex_cainele pe 03 Martie 2012, 17:53

De aia e frumos (doar a fost si capitala culturala europeana), ca se ocupa lumea de administratie nu de distractia maselor. Sa investeasca in infrastructura si nu in echipa, tocmai asta apreciez la Sibiu, faptul ca nu se fac transferuri pe bani publici spre deosbire de mizerabilii aia din Tg Mures.

Pai daca este sa bage bani, doar nu a zis nimeni sa bage bani in echipa. Atat le trebe. Daca este cineva cu bani care poate tine o echipa foarte bine daca nu asta este. Dar un stadion cat de cat modern eu zic ca ar trebui sa aiba orice oras mare (si il poti baga tot la infrastructura :P).

Vezi toate comentariile (31)
Comentează