FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI 1-2

Vot de încredere pentru Andone

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2010 00:00

Borcea şi Badea i-au transmis antrenorului că nu se pune problema despărţirii, deşi fanii i-au cerut duminică seară demisia. Preşedintele Badea a discutat cu Andone chiar după meci, la miezul nopţii.

"Ando nu e deloc în pericol!". Verdictul îi aparţine preşedintelui Nicolae Badea şi vine pentru a calma agitaţia stîrnită printre fani de eşecul cu FC Vaslui. La finalul partidei de duminică, antrenorul a plecat spre vestiare într-un cor de fluierături, suporterii de la tribuna a II-a scandînd insistent "Demisia! Demisia!".

La doar două ceasuri după meci, Badea a mers în cantonamentul echipei de la Săftica pentru a discuta faţă-n faţă cu Andone. Au vorbit mai mult de o oră, iar preşedintele l-a asigurat de sprijinul său total, aşa cum o făcuse înainte şi Cristi Borcea la emisiunile televizate.

"Nici nu s-a pus vreun moment problema de demisie sau de demitere. Astfel de lucruri nu trebuie judecate la cald, şi-aşa sînt nervi după meci. Fanii caută să identifice rapid un vinovat. Cînd tribunele a II-a şi I plus peluzele vor fi pline, atunci am putea vorbi de audienţă şi de manifestări colective. Pînă atunci, sînt cazuri izolate", a declarat ieri Badea.

"Nu mă gîndesc să-mi dau demisia. Sînt numai prostii! Cine să mă dea afară?! Nu vedeţi că e criză?"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Blat cu Vasluiul? Cine a lansat ideea asta are probleme psihice. Cred că pe internet mă fac suporterii cum le vine la gură. Mamă, mamă, ce răi sînt!"
Ioan Andone, antrenor Dinamo


Revoluţie în echipă

Mărgăritescu şi Moţi au fost consideraţi principalii vinovaţi pentru înfrîngerea cu Vaslui şi vor fi scoşi din primul "11". "China" a fost schimbat la pauză, reproşîndu-i-se că nu l-a "păzit" pe Wesley pe tot terenul. Apoi, tunurile s-au mutat pe Cosmin Moţi, care i-a facilitat brazilianului să marcheze de două ori: prima dată l-a scos din ofsaid, iar la golul doi l-a pierdut din marcaj. Mîine, cu Ceahlăul, din echipa de start vor mai fi scoşi Bordeanu, Curcă sau Dănciulescu.

Echipa probabilă cu Ceahlăul:
Dolha - Rubio, D. Grigore, Scarlatache, Bazzi - G. Păun, D. Kone, N'Doye, C. Munteanu - L. Ganea, A. Cristea

Borcea, şedinţă în vestiar
Ieri după-amiază, înainte de antrenament, Cristi Borcea a intrat în vestiar pentru o discuţie cu fotbaliştii. Extrem de nervos, şeful le-a ţinut un discurs dur: "Incredibil, nu există un lider între voi, care să ia cuvîntul pe teren şi să tragă echipa după el! Dacă voi între voi nu vă motivaţi, cine aşteptaţi s-o facă?! Ce-aveţi de gînd?". S-a vorbit şi despre restanţele salariale şi despre prime: "Bateţi şi voi pe cineva, că banii vor veni!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dinamo75
dinamo75  •  24 Septembrie 2010, 20:42

Ando este bun,dar trebuie sa formeze echipa,esre foarte greu cu jucatori pe care are,de acea trebuie multa rabdare, si sa fim alaturi de ei la bine si la greu.Uitativa la MENCESTER de cat timp este antrenorul la ei,a avut victorii si esecuri,dar nimeni nu la condamnat an halul acesta,dar din contra lau sustinut si ancurajat.Asa trebuie sa fim si noi cu multa rabdare,si ancredere.SE POATE.FORTA DINAMO,SUCCES ANDO,sant alaturi de voi.

luc11
luc11  •  21 Septembrie 2010, 23:16

Ce bai va e dor de nea Cornel ??? NU AVEM FUNDASI CENTRALI SI PORTAR DE 2-3 ANI !!!!!Ce sa faca Ando ???

cornelbraila
cornelbraila  •  21 Septembrie 2010, 22:53

Spun si eu o parere , vreti sa plece ANDO cel pe care-l visam si ne rugam sa vina cind antrena CFR SI RAPICIOARA si acum tipati sa plece ANDO scuze dar sunteti cu capu si cine sa vina SAPALIGA , FLOCEA ... si spuneti si aiureli, au dat meciul ? Dar ce meci a-ti vazut , astia nu alearga nu au chef de fotbal nu - si fac treaba sunt indolenti si visatori dar astia sunt nu i sau adus jucatorii ceruti , omul este destul de stresat chiar vreti sa plece ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close