FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Walter Novellino este primul antrenor pe listă giuleştenilor

Walter Novellino, Novellino, Rapid
Walter Novellino, Novellino, Rapid

Articol de , - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Italianul e omul pe care Dinu Gheorghe şi-l doreşte cel mai tare în Giuleşti. Şumudică, Moldovan şi Badea sînt variantele de rezervă.

Chiar dacă refuză deocamdată să recunoască înţelegerea cu George Copos, Dinu "Vamă" a început deja să lucreze pentru Rapid. Viitorul preşedinte al vişiniilor vrea ca în acest weekend să stabilească cine va fi noul tehnician al giuleştenilor. "Dacă vin, am o listă cu patru antrenori: un italian care nu a mai activat în Liga I şi trei români", a spus "Vamă".

Acesta vrea să dea o lovitură de imagine şi speră să-l convingă pe Walter Novellino (57 de ani), fostul antrenor al lui Reggina. Dinu Gheorghe l-a propus pe italian în Grant încă din iarnă, înainte de Ioan Andone. Atunci, Novellino a asistat la partida Rapid - Poli Timişoara (1-0), dar a negat o eventuală venire a sa la Rapid. Numirea lui Ando l-a supărat pe Dinu "Vamă", care acceptase încă de atunci să revină: "După ultimele evenimente de la Rapid, nu cred că se mai poate vorbi de o reîntoarcere a mea".

În cazul în care nu va reuşi să-l aducă pe Novellino, "Vamă" va avea de ales dintre trei antrenori români: Marius Şumudică, Viorel Moldovan şi Ionuţ Badea. Primul are un atu important de partea sa, e favoritul fanilor. Liber de contract, după ce şi-a dat demisia de la Poli, Sabău nu e una dintre variante. "Nu e pe lista mea", a comentat Dinu.

"Antrenorul va fi ales de Dinu Gheorghe, am încredere totală în el. Eu am făcut prea multe greşeli în trecut şi nu vreau să mă mai implic în această problemă"
George Copos, patron Rapid

- Braşovenii doriţi în Giuleşti, Octavian Abrudan (26 de ani), Rui Duarte (29 de ani) şi Roosevelt Ezequias (29 de ani), şi-au depus ieri dimineaţă memorii pentru a deveni liberi de contract. Primul şi-a retras cererea pe seară.
- George Copos felicită CFR-ul pentru titlul obţinut, dar le transmite clujenilor că sezonul viitor va fi al giuleştenilor: "Sincere felicitări din partea unei competitoare loiale. Onoare celor mai buni! Păzea, însă! Pentru anul viitor Rapidul încinge motoarele!".
- Rapidiştii vor să-i convingă pe portughezii de la FC Porto să-l mai împrumute un sezon pe Cristi Săpunaru în Grant, dar totul depinde de viitorul antrenor al lusitanilor.
- Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, spune că nu vrea să-i dea drumul lui Moraes, fotbalist dorit în Grant: "Am vrea să-l mai ţinem încă un sezon. Totuşi, din păcate pentru noi, el are o clauză de două milioane de euro".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
uniqueboy
uniqueboy  •  29 Mai 2010, 10:29

avem nevoie de un antrenor roman care sa cunoasca jucatorii si echipele adverse....nu cum a fost cu peseiro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează