FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Wesley nu mai vine la Steaua! Brazilianul a refuzat oferta lui Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 decembrie 2011 17:42

Gigi Becali a anunţat în premieră la emisiunea Versus de la GSP TV că transferul lui Wesley la Steaua a picat. Jucătorul Vasluiului a refuzat oferta făcută de patronul roş-albaştrilor: 300.000 de euro la semnătură şi 180.000 salariu pe un an şi jumătate.

"Nu sînt supărat pe fotbalist, e treaba lui. Nu mai sînt dispus să plusez nici măcar cu un cent. Dacă se răzgîndeşte, este oricînd binevenit la Steaua. La banii pe care îi primea, i se mai adăugau şi prime duble. Eu am crezut că am făcut o ofertă care nu poate fi refuzată, dar m-am înşelat. Pe mine m-a sunat impresarul lui şi mi-a zis că nu e mulţumit de ofertă. I-am urat sănătate şi gata! Nu ne interesează un alt jucător, nu caut altul pe acelaşi profil ca Wesley", a spus Becali, care a mărturisit că nu a vorbit personal cu fotbalistul:  "E posibil să nu ştie Wesley de ofertă, o să îl sun să îi zic".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (141)
neil_10
neil_10  •  30 Decembrie 2011, 09:56

ceva nu e in regula cu acest fotbalist... "trage echipa dupa el", "cel mai bun streain"... mie personal nu imi place... nu are un post fix... si de aceea responsabilitatile nu sunt clare... iar la o echipa de 11... e de ajuns sa prinda o zi slaba... si au fost destule si VS joaca in 10... sau este marcat mai strans si e acelasi lucru... apoi nu cred 100% in statisticile date de monitorizari... asa cum nu prea cred nici in parerile ziaristilor... ceea ce cred este ca W este inca un mancator de bani MULTI pe MUNCA NEPERFORMANTA!

theopalas
theopalas  •  30 Decembrie 2011, 01:45
Postat de davero.ira pe 29 Decembrie 2011, 20:29

iar voi mergeti pe calea Urziceniului ,cine rade la urma...

In primul rand eu nu radeam de nimeni. In al doilea rand noi nu o sa avem soarta Urziceniului. Vai de capul tau. Ati ajuns sa puneti botul la toate minciunile presei. Cititi ultima declaratie oficiala apoi mai vorbim.

davero.ira
davero.ira  •  30 Decembrie 2011, 00:09
Postat de transportatorul pe 30 Decembrie 2011, 00:04

Expresia imi pare cunoscuta dar nu-mi dau seama INCA cine esti

mai gandeste...:)

Vezi toate comentariile (141)
Comentează
Close