FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CRAIOVA, MÎINE, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Wobay s-a accidentat în Cipru la Aris! African "rupt"

Julius Wobay, Wobay, Craiova
Julius Wobay, Wobay, Craiova

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Aşteptat să revină în vară la Craiova, leonezul Wobay (25 de ani) a ieşit din circuit pentru cel puţin două luni după ce a fost operat de ruptură de menisc

Împrumutat în iarnă de Ştiinţa pentru 6 luni la Aris Limassol, lui Julius Wobay i-a mers foarte rău în Cipru. Mijlocaşul ofensiv din Sierra Leone a suferit o ruptură de menisc, după ce apucase să bifeze doar 5 meciuri şi un gol pentru noua lui echipă.

"Băiatul se pregătea exemplar la antrenamente, dar l-a lovit acest ghinion în timpul unui meci. Păcat, ne-ar fi fost de mare ajutor în lupta pentru salvarea de la retrogradare", spune ex-dinamovistul Adrian Mihalcea, coechipier cu Wobay la Aris. Fotbalistul a fost operat, se află în recuperare şi e aşteptat să revină în acţiune peste două luni.

După ce l-a cedat gratis sub formă de împrumut, Adrian Mititelu a încercat să-l vîndă pe Wobay ciprioţilor pentru 300.000 de euro. Tranzacţia a tot fost tergiversată, iar patronul oltean s-a răzgîndit între timp şi spune că africanul va face parte din planurile Ştiinţei pentru viitorul sezon. E de văzut însă cum se va înţelege jucătorul cu Wotte. La numai cîteva zile de cînd a fost numit antrenor în Bănie, olandezul a fost de acord să se dispenseze de mijlocaş, iar apoi l-a "înţepat": "Nu poţi cîştiga meciuri cu un showman precum Wobay!".

>> Dumitru Dragomir sare în apărarea Ştiinţei. "Pe Mititelu l-au tot furat arbitrii! Ho, să nu-l mai fure atît doar pe el! Să-i mai fure şi pe alţii. Să mai lase şi Craiova să joace pe teren!", a spus şeful LPF în ziarul craiovean Ediţie Specială.
>> "Avem două variante la Vaslui, egal sau victorie. Nu ne sperie modul în care au jucat ei cu Braşovul, şi noi am bătut cu 3-0 echipa lui Viorel Moldovan", a spus team-managerul Silvian Cristescu.
>> Ajunşi de ieri la Bucureşti, alb-albaştrii ar fi vrut să plece spre Vaslui via Iaşi cu avionul, însă vor pleca pînă la urmă cu autocarul, pentru că staţiul aerian al României e închis.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
 •  19 Aprilie 2010, 15:29

mujistul ala de eugen79 sau 69 :)) care comenta pe aici are cont pe un site de f@tot in anusss buna vreau sa te cunosc sint eugen craiova id meu de mes este univ69craiova sa lase dracu ciocu mic ala de ratat cauta curvulite pe net moamaaaaaaaa

 •  18 Aprilie 2010, 19:52

era bun acum wobey de knd sa acidentat costea sa vina din vara la echipa este super fotbalist yulik

craiovafan13
craiovafan13  •  18 Aprilie 2010, 10:10

Wobay super jucator.Mititelu sa-l aduca la Stiinta inapoi si Wotte ar gresi daca nu l-ar baga in echipa. Hai Craiova !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează