FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOŞANI, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Young Dinamo vs Old Botoşani » Lupta generaţiilor: tinerii se vor duela cu bătrânii în "Ştefan cel Mare"

Ionuț Șerban, unul dintre cei mai tineri jucători de la Dinamo
Ionuț Șerban, unul dintre cei mai tineri jucători de la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 07 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 04:17

Roş-albii alcătuiesc a doua cea mai tînără echipă din campionat, în vreme ce adversarii de diseară a doua cea mai bătrînă.

Politica impusă în vară de Negoiţă şi Angelache la Dinamo este ca lotul să fie format din jucători cît mai tineri, astfel "cîinii" au ajuns la performanţa de a avea a doua cea mai mică medie de vîrstă din campionat, 23,6 ani. La polul opus este adversara din această seară, FC Botoşani, care e a doua cea mai bătrînă formaţie din Liga 1, cu o medie de vîrstă de 27,1 ani.

În acest sezon de Liga 1, Dinamo a acordat credit unor fotbalişti tineri şi foarte tineri, cum ar fi: Ionuţ Şerban, 18 ani, Dorin Rotariu, 18 ani, Valentin Balint, 19 ani. Rotariu a devenit chiar golgeter, alături de Grigore, cu cinci reuşite în toate competiţiile.

Botoşani s-a bazat pe experienţa unor jucători precum Attila Hadnagy, 33 de ani, Marius Croitoru, 33, Ciprian Dinu, 31, sau Dorian Perianu, 31. Dintre aceştia, cel mai mult a ieşit în evidenţă Hadnagy, care a marcat şase goluri doar în campionat şi a dat două pase decisive.

6,14 este media notelor GSP obţinute de Hadnagy în acest sezon

5,50 este media notelor GSP obţinute de I. Şerban în acest sezon

Echipe probabile:

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Filip - Thicot, Boubacar, Elton - Lazăr, Ţucudean, Curtean
Rezerve: Naumovski, Munteanu, Thomas, Matei, Zougoula, Grecu
Antrenor: Flavius Stoican

Botoşani: Perianu - Maghici, Ursu, Dinu, Acsinte - Vaşvari - Fulop, Croitoru, Vraciu - Hadnagy, Cîrjan
Rezerve: Curileac, Matei, Ghinga, Codoban, Radu, Patache, Drugă
Antrenor: Valeriu Bordeanu

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Dănciulescu 37
Jucătorul cu cele mai multe meciuri în Liga 1, 515, a împlinit ieri vîrsta de 37 de ani. "Danciu" a fost sărbătorit de echipă în cantonamentul de la Săftica, unde a venit şi finanţatorul Ionuţ Negoiţă. Dănciulescu a declarat: "Vreau să le mulţumesc tuturor pentru această surpriză frumoasă. Sînt foarte mulţi ani petrecuţi aici, la Dinamo, şi sper să mai rămîn mult timp şi să ducem echipa acolo unde îi este locul", a spus actualul team-manager al "cîinilor" pentru fcdinamo.ro.

Stoican vrea spectacol
Antrenorul "cîinilor" e mulţumit de succesele din ultima vreme, toate la limită, dar că trebuie să facă şi spectacol: "Sîntem încă datori suporterilor noştri, chiar dacă am reuşit cît de cît să mai echilibrăm balanţa. Ideal ar fi să facem spectacol şi să cîştigăm şi meciurile. Noi sîntem bine acum, cînd vom reuşi să marcăm multe goluri, va fi excelent".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
cristi1097
cristi1097  •  07 Decembrie 2013, 17:09
Postat de tac77stelist pe 07 Decembrie 2013, 09:51

de ce trebuie??? nu trebuie!..oricum tot locul 7.8..il veti avea si la sfarsit

mai bine asa decît meciuri gen viitorul , sau gaz metan , Brașov , sănătate în rest o apa și un pămînt omenirile sunt de partea voastră , zmoile ioropei , .....

cristi1097
cristi1097  •  07 Decembrie 2013, 17:06
Postat de drunk_driver pe 07 Decembrie 2013, 10:10

Faptul ca echipa e tanara e OK !!!! Nea Testiculitza o sa se laude ca el si-a atins scopul ...acela de a intineri echipa . Foarte putini realizeaza ca el de fapt a urmarit sa aduca doar jucatori cu pretentii financiare scazute .... Inca nu au puterea sa treaca de Vodka Potcoava sau Metalul Chichiriw !!!!!

du - te Dica du -te !!!! amintiri frumoase nu e corect ?

cristi1097
cristi1097  •  07 Decembrie 2013, 17:05
Postat de asc21 pe 07 Decembrie 2013, 09:49

Sa curga sampania !

din valize lolll bravo , 22 spre 23 si voi sunteți uniți ,, strangeti hora nu fiți hoți sa va intre în popou la toți ...lolllll bafta , acum ca oierul e liber bucurati-va de fotbal , pe maibach looolllllllllllllllll

Vezi toate comentariile (23)
Comentează