FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJ ARENA

Zeci de mii de clujeni au vizitat ieri noua bijuterie a oraşului » Arena zburătoare

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 22:47

Inaugurarea ”Cluj Arena” a generat un interes uriaş, la eveniment fiind prezent şi premierul Emil Boc


Clujul şi-a inaugurat arena de 5 stele. Faţada imită branhiile unui rechin. Politicul a ameninţat evenimentul de ieri ca un os de peşte rămas în gît. Emil Boc şi Elena Udrea au tăiat panglica noului stadion. Apoi, primul ministru a traversat pista de atletism pe un covor roşu şi a trecut pe cel verde, unde s-a chinuit să înscrie o lovitură de pedeapsă. Udrea a testat calitatea gazonului pe tocuri de 10 centimetri! A rezistat!

De la ora 14:00, clujenii au putut intra, în sfîrşit, pe stadion. Galeria lui U şi-a clamat exclusivitatea. "Aici doar U!" a fost mesajul postat la galerie, care a ocupat ieri peluza dedicată celor mai fanatici susţinători ai Universităţii. Aceştia au avertizat şi autorităţile locale: "«Ion Moina» a rezistat peste ani, nu pentru a ajunge sacul vostru de bani".

Zeci de mii de curioşi s-au perindat toată după-amiaza de sîmbătă prin stadionul care a costat 45 de milioane de euro. Printre ei şi Florin Piersic, impresionat de construcţia din centrul oraşului. "Am crezut că a aterizat o farfurie zburătoare aici", a comentat actorul. Fetele de la Olimpia Cluj şi Clujana au jucat primul meci pe Cluj Arena, iar Ziua Porţilor Deschise s-a încheiat cu un foc de artificii.

"Cu banii de pe Naţional Arena se puteau construi 7 Cluj Arena. Clujenii aşteaptă această arenă de 20 de ani. Astăzi le-o predau lor"
Alin Tişe, preşedinte Consiliul Judeţean Cluj

"Ce am observat încă din start, aici, şi ce mă bucură este că imnul se intonează corect şi gazonul este net superior, pentru că aici sîntem la Cluj"
Emil Boc, premier

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
alexandruclujean
alexandruclujean  •  02 Octombrie 2011, 12:38
Postat de mihnea80 pe 02 Octombrie 2011, 07:44

Nu-mi plac declaratiile astea populiste ale politicienilor. Da, este foarte frumos stadionul din Cluj, l-am vazut ieri, insa sa nu exageram. Gazonul e ok, insa nu perfect, se vede cu ochiul liber, mai ales marginile acestuia. Nu inteleg de ce atatea sageti spre Oprescu, de parca e vina lui ca imbecilii aia n-au putut sa faca un gazon cum trebuie. Nu-mi mai place inca un lucru: faptul ca s-au grabit la Cluj cu finisajele, inca mai e de lucru, insa nu vreau sa le dea peste cap. M-am uitat la treptele stadionului, cele care au chenar cu galben, probabil impus de cerintele uefa si se vede ca le-au facut in graba, dunga nu e perfecta, a mai scapat vopseaua.

Gazonul se poate inlocui, vopseaua se poate re-vopsi, doar mintile inguste nu se pot largi! Pe legea mea, suntem cei mai tari la gasit nod in papura! Acum 2 ani credea cineva ca se va construi ceva care arata mai bine ca proiectul? Indivizi ca voi nu merita minunea asta. Stati dreq acasa cand are "U" meci, urcati-va in co.ci.na din deal sa va bucurati de nocturna din neolitic, de mercenarii care va canta in boxe, de stalpii acoperisului de care nu vezi meciul, de spurcaciunea facaturii de club&stadion!

tegean
tegean  •  02 Octombrie 2011, 11:21

Au fost vizitatori,cca 50 de mii?, de ambe sexe si de toate varstele,majoritatea cu aparate foto si de filmat.O mare parte se plimbau pe culuoarul exterior, fiind toate portile deschise!,si priveau spre exterior prin invelisul tribunelor admirand de sus, intr-o panoramare de 360g, toamna ce infrumuseteaza intotdeauna aceasta zona a Clujului. Am avut sentimentul ca toti vizitatorii erau constienti ca s-au depasit-atins niste standarde care de fapt le sunt adresate chiar lor si cu totii am facut un pas mare spre respectul de sine iar daca realizatorii acestei constructii i-ar fi putut asculta pe toti cei de ieri ar fi auzit doar felicitari si...multumiri..

nebun_dupa_poliiasi
nebun_dupa_poliiasi  •  02 Octombrie 2011, 10:42

ce sa facem, nu toti avem norocul sa ne nastem in orasul premierului. adevaru-i ca un stadion modern nu ajungea, trebuia si al doilea la cj, nu?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează