FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Zero pe linie! » Revitalizarea Academiei Stelei s-a împotmolit în fază de proiect. Părinţii au luat foc

La partida cu Farul, 3-4, Aldea a preferat să joace la Cupa Liceelor, în loc să îmbrace tricoul Stelei
La partida cu Farul, 3-4, Aldea a preferat să joace la Cupa Liceelor, în loc să îmbrace tricoul Stelei

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 00:11

Cu jucători împrumutaţi la Clinceni sau înapoiaţi la Viitorul, grupele roş-albaştrilor suferă: sînt ultimele, fără puncte, în clasamentele Juniorilor A şi B, şi cu şanse mici de a prinde turneele finale.

Steaua s-a prezentat onorabil în UEFA Youth League, unde a strîns 5 puncte, însă micul progres de la nivel juvenil s-a oprit prematur. Majoritatea tinerilor s-au întors la Academia Hagi sau au fost împrumutaţi la FC Clinceni, iar grupele au rămas ştirbite.

Astfel, în faza a doua a CN de juniori, ultima înaintea turneelor finale, Juniorii "A" şi Juniorii "B" au zero puncte! Ba mai mult, în primul meci, Viitorul - Steaua 7-0, bucureştenii au folosit nu mai puţin de 8 puşti mai mici, născuţi în 1997!

CLASAMENT JUNIORI A
1. Viitorul 6p, 2. Dinamo 6p, 3. Farul 6p, 4. Steaua 0p
Rezultate: Viitorul - Steaua 7-0, Steaua - Farul 3-4, Dinamo - Steaua 2-1. Următorul meci: Steaua - Viitorul, 27 aprilie.

"Ne-au păcălit!"
Situaţia e asemănătoare şi la Juniori "B", unde, deşi s-au jucat doar două etape, Steaua e tot ultima: 0-1 cu Viitorul şi 0-2 cu LPS Galaţi! Nemulţumiţi sînt şi părinţii, care au lăsat copiii la centrul din Ghencea tocmai după promisiunile de revitalizare.

"Deşi ne-au zis că se vor face investiţii în jucători, nu a venit nimeni. Mai mult, au plecat atît de mulţi încît unele echipe au rămas cu 12-13 băieţi! Nu e normal", au tunat aceştia, sub protecţia anonimatului.

2 echipe din fiecare grupă de juniori se califică la turneul final

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Aprilie 2014, 17:10
Postat de saviola2_8 pe 23 Aprilie 2014, 12:23

marcel raducanu, puiu iordanescu, stefan sames, costica stefanescu, iulian filipescu, laurentiu rosu, catalin munteanu, george ogararu, sorin paraschiv. p.s. satelitul no 1 ramane dinamop bucuresti, din vara ne dati 4 jucatori:))

Mai putin Rosu, care-i de la Iasi!:)))

jamon
jamon  •  23 Aprilie 2014, 12:50

nu comentez rautatea altora,dar ce a avut steaua la copii si juniori,nu cred sa fii avut o alta echipa,daca cineva de aici imi spune 3 jucatori de la grupa 2002 care joaca fotbal la un nivel mai ridicat de la alte echipe in afara de steaua(sau daca stie chiar si de la steaua)jos palaria,legat de ¨¨academia steaua¨¨eu zic,ca aici se opreste,la stadiul de PROIECT,multumesc

ravenpaladin
ravenpaladin  •  23 Aprilie 2014, 12:30

ASTA ESTE ECHIPA sTEAUA,NU SUNT IN STARE SA AIBA UN CENTRU DE FOTBAL PENTRU COPII(E MULT SPUS ACADEMIE).STIU SA CUMPERE DE LA ALTE ECHIPE CARE CHIAR CRESC JUCATORI,UNII PERFOMEAZA ,ALTII ESUEAZA.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează