FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA / CONFERINŢĂ DE PRESĂ

Zicu: "Îi rog pe fani să vină alături de noi, trebuie să avem stadionul plin!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2010 00:00

Mijlocaşul Politehnicii Timişoara, Ianis Zicu, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că  speră ca arena "Dan Păltinuşanu" să fie plină de acum înainte, a informat site-ul oficial al grupării de pe Bega.

"Eu şi colegii mei discutam în vestiar şi spuneam că ne dorim ca la partidele de pe teren propriu să avem un stadion plin. La Timişoara sunt cei mai tari suporteri pe care i-am văzut pe un stadion", a comentat Zicu.

"De la prima partidă jucată la Timişoara m-am simţit extraordinar, îi rog pe fani să vină alături de noi!", a completat el.

Poli Timişoara va juca vineri, de la ora 18:30, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, în etapa cu numărul XII.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
moarteboszgorilor
moarteboszgorilor  •  20 Octombrie 2010, 22:31

fanii n-au mai umplut stadionul pentru ca erau ocupati cu gurita mamicii tale, ucjn, boszgor retardat mic ce esti de la atita brinza cit a mincat mamica ta

moarteboszgorilor
moarteboszgorilor  •  20 Octombrie 2010, 22:28

mariuss72 probabil vorbesti in cunostinta de cauza, mamica ta a primit ceva brinza, probabil nu in ghete, ci in gurita si de atunci si tu si taticul tau sinteti frustrati, ati vrea si voi, dar nu aveti aceasi "prestanta" ca mamica, rugati-o sa va dezvaluie citeva secrete despre cum se cistiga brinza (blow job)

mariuss72
mariuss72  •  20 Octombrie 2010, 22:17

ce fani ma ametitule? vai de capu' tau, simiducu-simintorcu, brinza in ghete

Vezi toate comentariile (20)
Comentează