FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Zile decisive! Rămîne Petrolul fără antrenor? "E o stare de instabilitate care trebuie lămurită"

Articol de - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 16:11

Gheorghe Mulţescu, antrenorul Petrolului Ploieşti, se întîlneşte, astăzi şi mîine, cu Andi Crîngu, directorul general al clubului ploieştean.

”Trebuie să ştiu exact care este situaţia clară a clubului, în viitorul apropiat şi cel îndepărtat. Este, la acest moment, o stare de instabilitate care trebuie lămurită.

Şi jucătorii vor, la rîndul lor, să afle exact ce presupune viitorul. După această întîlnire cu Crîngu voi şti şi eu exact cum stau lucrurile la echipa noastră”, a precizat Gheorghe Mulţescu, antrenorul Petrolului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bdgeorge
bdgeorge  •  15 Decembrie 2014, 21:49

Pai ce sa vb cu Crangu??? cum se face ciorba de burta sau friptura de porc ca asta e treaba lui la club sa-i hraneasca pe jucatori..titlule pompos indatoririle de bucatar..

costeltudor
costeltudor  •  15 Decembrie 2014, 14:08

Dragi Petroliștii nu fiti suparatati ,ca si cu Multescu si fără el este același lucru.Petrolul la lotul pe care i-l are dacă avea si antrenor ar fi putut ușor sa fie peste stana ciobanului Becali.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 14:05

ce sa mai presupuna, multescule ? valea, nu ti-e clar ?.. roiu, ca pe acolo miroase a catuse..))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close