FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, 20:45, ANTENA ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Zmărăndescu: "Suporterii vor putea intra cu banere împotriva patronului dacă nu conţin injurii şi mesaje xenofobe"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2009 00:00

Cătălin Zmărăndescu, directorul firmei de pază care asigură securitatea pe stadionul Stelei, a declarat că suporterii stelişti pot intra pe stadion cu banere care conţin mesaje împotriva patronului, dacă acestea nu conţin injurii sau mesaje xenofobe.

"Noi am considerat că meciul cu FC Vaslui e unul de risc mediu, aşa că vom lua unele măsuri speciale. Suporterii vor putea intra cu banere împotriva patronului dacă nu conţin injurii şi mesaje xenofobe. Nu mă interesează opinia suporterilor faţă de Gigi Becali, nu pot să îi leg la gură", a spus Cătălin Zmărăndescu la GSP TV.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
 •  26 Februarie 2009, 15:11

APLICA-LE CORECTII TU LA AIA.MAI BINE.

 •  26 Februarie 2009, 01:22

Ha, ha, ha. Vor putea intra cu capul in pumnul lui Smarandescu. Fiti linistiti azi maine o sa-l aresteze si pe ocnasul asta ca sigur are si el ceva cocalarisme pe constiinta.

 •  26 Februarie 2009, 00:38

Ca fan infocat al acestei echipe nu pot fi decat stupefiat de asa zisi suporteri ai stelei care din pacate sunt mai multi decat as fi crezut...nici eu nu-l suport pe acest individ numit gigi becali dar sa vin la stadion doar ca sa-l injur pe el?asta sa fie pe primul loc?eu unul prefer sa vin la stadion din dragostea pt steaua si nu din ura pt becali...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează