FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Zoran Filipovici, dupa două remize albe: "Avem probleme la finalizare"

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Zoran Filipovici, tehnicianul nemţenilor, este îngrijorat: "E mare păcat de faptul că nu am reuşis să cîştigăm meciul de la Pandurii, avem probleme la faza de finalizare. Ştiu că jucătorii mei au dat totul ca să învingă. Sînt îngrijorat de faptul că această partidă cu Braşovul vine la doar 3 zile după cea din Oltenia. Nu înţeleg de ce nu s-a putut juca duminică sau luni".

Muntenegreanul a mai declarat: "Braşovul formează o echipă foarte puternică, experimentată, am văzut ultimele două meciuri ale acestei formaţii. Adversarii de sîmbătă vor juca mai ofensivi decît cei de la Mediaş, spre exemplu, o să fie un meci frumos şi o să avem mai multe ocazii de a marca. Important este să dăm şi goluri. Şi la fel de important este ca băieţii să creadă în ei, în victorie, iar fanii să ne încurajeze ca pînă acum. Oricum, noi le mulţumim suporterilor".

Poză: Gelu Crăcană

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  19 Martie 2010, 21:21

succes in meciul cu brasovul

 •  19 Martie 2010, 21:15
Postat de pe 19 Martie 2010, 20:59

1-1 cu dinamo e remiza alba?

1-1 nu e remiza alba dar 0-0 cu Pandurii si 0-0 cu Gaz Metan Medias ar putea fi considerate pana si de tine remize albe. Prea multi smecheri care nu stiu nimic in tara asta....

 •  19 Martie 2010, 20:59

1-1 cu dinamo e remiza alba?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează