FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Zoro şi Walter Lopez şochează: "Mihai e 10 clase peste Florin!"

Mihai Costea a fost vîndut recent la Steaua pe 1,4 milioane de euro Foto: Mihai Şteţcu
Mihai Costea a fost vîndut recent la Steaua pe 1,4 milioane de euro Foto: Mihai Şteţcu

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 12:56

Stranierii Universităţii nu înţeleg de ce toată lumea îl consideră pe Florin Costea (25 de ani) mai valoros decît fratele lui mai mic, Mihai (22 de ani)

Există şi oameni din fotbal care atunci cînd vorbesc despre valoarea fotbalistică îl aşază pe Mihai Costea înaintea lui Florin. Doi dintre insiderii străini din lotul Universităţii, fundaşul stînga uruguayan Walter Lopez şi stoperul ivorian Marco Zoro, au ajuns la această concluzie după ce au avut timp să-i monitorizeze pe fraţi atît la antrenamente, cît şi în timpul jocurilor.

"Toţi de la Craiova sînt încîntaţi de Florin Costea, fiecărui jucător nou care vine la club i se pune în vedere de la început că el e cel mai bun. Noi nu ne-am dat seama însă de ce! Mihai e 10 clase peste el, e mult mai fotbalist! Nu-i face deloc bine însă că joacă în aceeaşi echipă cu fratele lui mai mare, Florin îi acaparează toată personalitatea şi el se culcă pe o ureche. Îi face mai mult rău, pe teren cei doi se calcă pe picioare, iar Mihai nu joacă pentru el şi pentru echipă, munceşte doar ca să-şi servească fratele", s-au destăinuit de curînd unor apropiaţi cei doi fotbalişti străini ai Ştiinţei.


1,5 milioane de euro e cota lui Mihai Costea pe site-ul german transfermarkt.de. Florin e evaluat la 3,5 milioane

15 milioane de euro a fost clauza de reziliere pe care Mititelu i-a fixat-o lui Costea II în 2008. A fost mai mare cu 3 milioane decît cea a lui Florin

13 goluri în 74 de meciuri are "Nilă" în Liga 1. "Cioară" are 46 de reuşite în 113 partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ipsilante
ipsilante  •  29 Martie 2011, 13:21

Si Mihai si Florin Costea sunt foarte buni! Cu o conditie: sa nu-i ia somnul dupa ce intra in teren! De cand sunt la Stiinta baietii astia, sunt asa de statici si relaxati in teren, ca ma si mir ca nu au prins radacini...in gazon! Pai asa se joaca in Europa? Ei valseaza, iar in Europa se presteaza twist si rock! Nu au nici o sansa cu mentalitatea si jocul lor, sa "plece" pe undeava, in afara de Bragadiru sau Ciorogarla...Mihai, va "zbura" de la Steaua, mai repede decat Andrei Ionescu. Cat despre Florin, pana isi va reveni, va iesi la pensie! Deci, drum bun, baieti!

aleargaaaaadinaaaaa
aleargaaaaadinaaaaa  •  29 Martie 2011, 08:15

Ce tare...aveti prieteni printre apropiati lui Zoro?De unde pana unde?V-au sunat aia din Portugalia sau Italia sa va spuna voua ce a zis Zoro...este?Sunt doi fotbalisti buni...care din cei doi este mai bun...cifrele o spun...si viitorul nu este treaba voastra sa il pupati in dos pe cioban si pe toti fotbalisti pe care-i transfera...slugilor.

lion23
lion23  •  28 Martie 2011, 22:05

incredibil cat de slugarnici sunt astia din presa :))).. In curand o sa se spuna si ca mihai costea va lua si balonul de aur si ii va eclipsa pe messi si ronaldo.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează