FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Zotta a recunoscut că nu a returnat Fordul primit de la club: "Maşina e la mine, să vină s-o ia!"

Zotta nu mai activează la Rapid din ianuarie
Zotta nu mai activează la Rapid din ianuarie

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 22:45

După ce Gazeta de ieri a dezvăluit că Constantin Zotta a plecat din Giuleşti cu tot cu maşina primită de la partenerul auto al clubului, BDT, fostul preşedinte a reacţionat.

"E corect ce-aţi scris în ziar! Maşina Rapidului e la mine, dar nu merg cu ea. E în garaj, n-a venit nimeni s-o ia! Am vorbit de mai multe ori cu cei de la club şi i-am informat că pot veni oricînd s-o recupereze. Pot ridica maşina în orice moment, ei ştiu de unde! Nu ştiu de ce nu au făcut-o pînă acum. Eu nu circul cu respectivul automobil. Nu circul cu maşinile clubului, am maşina mea", a spus Zotta ieri dimineaţă după ce a sunat pe unul dintre telefoanele fixe ale redacţiei!

Apoi a continuat: "Acel contract a fost adus la Rapid de subsemnatul. Am adus la club 22 de maşini într-o perioadă grea". Oficialii din Grant i-au dat replica: "Zotta minte! Să returneze automobilul şi terminăm scandalul. Ce, Rapid a devenit firmă de taxi, ca să avem 22 de maşini?!".

Rapid-Petrolul cu spectatori
Comisia de Disciplină a decis ieri să nu suspende terenul Rapidului în urma torţelor aruncate pe gazon la derby-ul cu Dinamo, 0-1, ci doar să-i amendeze pe giuleşteni cu suma de 400 de milioane de lei vechi. Astfel, partida cu Petrolul, de sîmbătă, se va disputa cu spectatori în tribune.

Reacţii pe GSP.RO

"Urmează carpeta cu «Răpirea din Serai» de pe perete, bibeloul în formă de peşte, mileul de pe televizor, toate furate din sala de trofee a clubului. Cu alea pleacă Rada în curînd" (steaua1986forever)

"Să-l trimită pe Gino Iorgulescu pe post de recuperator!" :) (steaua.liberă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
robert_rapid98
robert_rapid98  •  08 Martie 2013, 05:43

Adu inapoi FORDUL hotule :))))

robert_rapid98
robert_rapid98  •  08 Martie 2013, 04:28

Caracter de doi lei are si Zotta asta din cauza la astfel de oameni am ajuns in situatia care suntem ar trebui sa te alergam pe sinele de tren ca pe vremuri pacat ca numai sunt oameni in conducerea rapidului care sa conduca cu sufletul mai degraba aveam nevoie de rapidisti adevarati in conducerea rapidului si nu in teren jucatori daca sunt platiti joaca indiferent cu ce echipa tine in ziua de azi banul vorbeste din pacate FORZA RAPID

inginerul.
inginerul.  •  07 Martie 2013, 23:18
Postat de holsten pe 07 Martie 2013, 08:01

normal...trebuia sa aratati postarile "fanilor"

Parerile unor ratati cu glume de 2 lei in program. Cred ca ne putem lipsi de ele.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează