FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA E ÎN LIGA 2

„E sărbătoare, diseară, în Ghencea!” » Ce urmează la CSA Steaua: „Mergem să petrecem cu fanii la stadion”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2021 19:23 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 19:44

CSA Steaua a promovat în Liga 2! „Militarii” au trecut în finala barajului de CS Afumați, 2-1 astăzi, 2-0 în tur. La final, George Ogăraru (41 de ani), team-managerul echipei, a anunțat că urmează o sărbătoare alături de fani în Ghencea.

„E o mare bucurie. Înseamnă mult pentru club, pentru echipă. N-am avut mari emoții pe teren, am controlat de la început până la final, dar a fost o emoție a promovării, a finalizării campionatului. E momentul descătușării! 

Vom sărbători în Ghencea alături de fani acum. Cred că vor fi mulți. Pentru Liga 2, promitem că vom face tot posibilul să avem o echipă de start care să se bată pentru primele locuri, să fim sus, unde Steaua merită. 

Urmează o perioadă dificilă, vor fi două luni de foc, agitate. Vom avea mult de lucru. Dar acum ne bucurăm. Ne dorim ca Oprița să rămână alături de noi, cum să nu?”, a declarat Ogăraru.

CSA Steaua trebuie să schimbe forma juridică

Conform regulamentelor FRF aflate acum în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în Liga 1 dacă societatea care administrează clubul e de drept public, iar în momentul de față Steaua e sub umbrela Ministerului Apărării Naționale.

Tot statutul FRF, care a fost modificat în iulie 2019, spune că „se permite promovarea în Liga 1 a cluburilor de drept public, după ce acestea își vor cesiona activitatea către un club de drept privat cu cel puțin un sezon competițional anterior obținerii dreptului de promovare” - detalii, pe larg, AICI!

Startul partidei CS Afumați - CSA Steaua nu s-a văzut la TV

Furtuna care s-a abătut asupra Afumațiului a provocat probleme tehnice. Din cauza condițiilor meteo, satelitul nu a putut transmite primele 9 minute ale confruntării.

Cadre din meciul CS Afumați - CSA Steaua

+19 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

VIDEO Dacia Unirea Brăila a promovat în Liga 2! Florentin Petre a câștigat duelul cu Petre Grigoraș, într-o atmosferă inedită

VIDEO Bătaie generală după barajul de promovare în Liga 2! Golul marcat la ultima fază a pornit o avalanșă de pumni și picioare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  30 Mai 2021, 20:30

Chiar sunt curios cati suporteri se vor strange la petrecerea de pe station. Este un test mai bun decat toate sondajele.

elgabri
elgabri  •  30 Mai 2021, 20:05

Bercenenii pot veni si ei la petrecere?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează