FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEŞ

Cornel Penescu se retrage de la FC Argeş! Andrei Penescu: "Ne-am săturat să băgăm bani şi să ne înjure suporterii"

penescu
penescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Andrei Penescu a decis să dea clubul FC Argeş înapoi municipalităţii. Decizia a fost motivată de faptul că este sătul că el bagă bani în echipă şi fanii îl înjură pe el şi pe tatăl său

După ce a fost reţinut pentru a doua oară, Cornel Penescu şi grupul Pic anunţă printr-un comunicat că se retrag de la FC Argeş, urmînd ca echipe să fie cedată Primăriei. Până în momentul de faţă primarul a declarat că nu poate da mai multe detalii despre preluarea echipei pînă nu va vedea condiţiile în care grupul patronat de Penescu este dispus să cedeze acţiunile

"Decizia îmi aparţine în totalitate. Ne-am săturat să băgăm bani în echipă şi să fim înjuraţi. Astăzi la prânz, mama i-a spus tatălui această decizie şi la auzul veştii a început să plângă", a spus Andrei Penescu.

Vom reveni cu detalii!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  19 Mai 2010, 19:53

Argesul este o echipa de traditie a fotbalului romanesc.Primaria sa se ocupe de gasirea unui investitor serios si sa contribuie la revenirea clubului in liga 1 unde-i este locul.Pitestiul merita acest lucru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close