FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea în Ghencea! Patronul de la FCSB a decretat: „Se vor ruga de mine să joc acolo”

Gigi Becali nu și-a luat gândul de la stadionul Steaua. FOTO: Gazeta Sporturilor +43   FOTO
Gigi Becali nu și-a luat gândul de la stadionul Steaua. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 13:09 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 13:33

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, nu și-a luat gândul de la noul stadion din Ghencea, inaugurat pe 7 iulie într-un eveniment grandios.

  • Noua arenă din Ghencea a găzduit miercuri primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0.

Latifundiarul din Pipera nu închide ușa unei reveniri în Ghencea. Omul de afaceri este sigur că MApN îi va cere să joace pe noua arenă a Stelei, deși cei de la CSA Steaua și ultrașii din Peluza Sud se opun vehement.

Gigi Becali vrea în Ghencea: „Se vor ruga de mine să joc acolo”

Se vor ruga de mine să joc acolo. Vor ajunge în situația în care vor spune «Hai să mai scoatem și bani!». 

Este un stadion care costă și care trebuie întreținut. Eu am zis că vreau pace, nu vreau războaie prin tribune. Acum, să mă lase în pace. Ce treabă am eu cu ei? Dacă au Steaua lor, ce treabă am eu cu ei? Dar e România! Se poate orice”, a afirmat Becali, conform digisport.ro

+39 FOTO

Fanii Stelei continuă războiul cu Gigi Becali 

În timpul meciului dintre CSA Steaua și OFK Belgrad, care a inaugurat noul stadion din Ghencea, Gigi Becali a fost ținta insultelor fanilor Stelei.

CSA Steaua a inaugurat cu fast noul stadion din Ghencea, printr-un meci amical cu OFK Belgrad, echipa contra căreia s-a inaugurat și fosta arenă a roș-albaștrilor. Fanii Stelei s-au ridicat la înălțimea evenimentului și au fost autorii unei coregrafii impresionante, dar au și comis un derapaj.

În minutul 80 al meciului, la scorul de 4-0 pentru favoriții lor, steliștii din peluză au început să îl înjure pe Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

VIDEO FCSB și-a prezentat noul echipament! Cum vor arăta Coman, Tănase&co. în noul sezon

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO FCSB și-a prezentat noul echipament! Cum vor arăta Coman, Tănase&co. în noul sezon

FCSB, amical cu 5.000 de spectatori » Când și unde are loc meciul cu Gloria Buzău

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (35)
eisern_union
eisern_union  •  09 Iulie 2021, 13:37

Becali, ai pierdut și National Arena, ți-a luat-o Rapid înainte. O să sfârșești tragic, uitat și urât. Vremea ta a apus, Steaua trăiește, are stadion și a revenit! 15.000 de oameni au fost cu OFK Belgrad, mulți oameni frumoși, tineri, familii, mulți copii. Nu știi cât de mic ai ajuns să fii! Tu și semințarii tăi, pușcariașii din Berceni, falșii pupători de icoane, sunteți istorie!

paolo12
paolo12  •  09 Iulie 2021, 13:37

Ati mai publicat “stirea” asta acum vreo doua saptamani! Chiar atat de inepti sunteti, nu puteti fasi un subiect?

robotzel
robotzel  •  09 Iulie 2021, 14:11
Postat de 1947forumer pe 09 Iulie 2021, 13:48

Amuzant, se intreaba ce au stelistii cu el, de ce-l injura, vrea sa-l lasam in pace. Asa cum ne lasa el in pace, mai ales cand incerca sa blocheze promovarea Stelei, cand le da mita adversarilor Stelei si cine stie ce alte lucruri mai face. Asta ori e in curs de senilizare, ori deja nu mai are ***, ori are o problema cu memoria. O fi de la varsta. Ma bucur ca-l deranjeaza ca-l injura stelistii, nu ne vom opri prea curand, macar un cantec pe meci ii va ramane dedicat! Cat despre stadion, sa nu-si tina respiratia pana-l chemam noi, ca nu-l vad bine... Oricum, e amuzant cat de terifiat e de Peluza Sud, cum a zis peste tot ca ar veni doar daca l-ar lasa Peluza Sud, ahahahahahah!

cine sunteti voi sa la care faci tu referire sa il chemati pe becali sa joace acolo? voi nu contati pentru ca nu este stadionul vostru al celor care crezi tu. este stadionul ministerului in cel mai rau caz. tu esti ministerul sau ce? tu si cei ca tine sunteti de fapt nimeni! NIMENI asta sunteti. vezi ultimul sondaj Avangarde facut anul trecut. sunteti doar 2%. mai putin decat Dinamo si alte echipe. Sunteti pe locul 8 sau 9 dintre suporteri. Toti care mergeti pe stadion aia sunteti sunteti. aia sunt toti suporterii clonei CSA Steaua. vrei rezultatul sondajului? cauta-l pe net si o sa ramai surprins cat de mici sunteti voi aia la care faci tu referire. SUNTETI NIMIC, ZERO, MICI, etc.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează