FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACUZAȚII

Acuză jocuri de culise în Liga 2: „Sistemul este praf! Vrem arbitri de Liga 1 la următorul meci”

FOTO: Facebook @CSM.Fotbal
FOTO: Facebook @CSM.Fotbal

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 16:45 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 17:18

CSM Slatina a învins-o astăzi pe Poli Timișoara, scor 1-0, dar încă nu este matematic salvată de la retrogradare în Liga 2.

Cu două etape rămase de disputat din Grupa A a play-out-ului ligii secunde, CSM Slatina are un avans de 5 lungimi față de Metaloglobus, formație aflată pe locul de baraj. 

Liga 2, etapa #5 din play-off. Buzăul bate Steaua și e la un punct de Dinamo! Final incendiar, cu două „roșii” » Clasamentul actualizat
FC Buzău - CSA Steaua 1-0
Liga 2, etapa #5 din play-off. Buzăul bate Steaua și e la un punct de Dinamo! Final incendiar, cu două „roșii” » Clasamentul actualizat

Cele două se vor înfrunta sâmbăta viitoare, pe 29 aprilie, în meci direct. Dan Oprescu, antrenorul oltenilor, cere o brigadă de arbitri de Liga 1.

Acuză jocuri de culise în play-out-ul din Liga 2

„Sistemul competițional este praf în play-out. Permite jocuri de culise! Vrem brigadă de Liga 1 la meciul următor, cu Metaloglobus”, a spus Dan Oprescu, antrenorul celor de la CSM Slatina, la Metropola TV. 

Situația la zi în play-out-ul din Liga 2

Poli Timișoara este matematic retrogradată din Grupa A. Minaur Baia Mare ocupă cealaltă poziție care duce în al treilea eșalon, dar speră să o depășească pe Metaloglobus în ultimele două runde. Bucureștenii ocupă poziția de baraj și o mai pot depăși doar pe CSM Slatina. 

În Grupa B, lucrurile sunt clare. Unirea Constanța și Ripensia Timișoara au retrogradat, iar Progresul Spartac va juca barajul cu ocupanta locului 5 din grupa A.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Oprița, concluzii dure după înfrângerea Stelei de la Buzău: „Am bătut Dinamo și s-a terminat campionatul. Suporterii le-au zis că restul nu mai contează”

VIDEO Charalambous nu cade pradă rezultatelor proaste ale celor de la Rapid: „Au un colectiv experimentat” + ce rezultat își dorește de la Farul- CFR Cluj

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
eddymaster
eddymaster  •  22 Aprilie 2023, 17:51

really? astia de la slatina sunt *** pe degeaba. ai 5 puncte avans peste locul de baraj cu 2 meciuri inainte de final si tie iti este frica ca ajungi pe loc de baraj? oau.stirea asta ar trebui sa fie mai sus. este de rasul curcilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albu
albu  •  22 Aprilie 2023, 17:50

L-am vazut pe Gaman cum arbitreaza, vrem arbitrii de L2 !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează