FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Conducerea lui Dinamo a reacționat rapid » Ce a spus Vlad Iacob după conferința în care Burcă i-a făcut praf pe jucători

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 16:09 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 16:30

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a reacționat după conferința susținută azi de Ovidiu Burcă.

Antrenorul de 42 de ani al „câinilor” a avut o conferință de presă în care și-a atacat jucătorii, care au făcut grevă pentru că nu și-au primit salariile. 

Au plecat primii doi „greviști” de la Dinamo! Acord pentru rezilierea contractului
DINAMO
Au plecat primii doi „greviști” de la Dinamo! Acord pentru rezilierea contractului

Vlad Iacob, după conferința lui Ovidiu Burcă: „Dinamo are nevoie de liniște și continuitate” 

Într-un comunicat pe pagina de Facebook a clubului, Vlad Iacob a declarat că îl susține pe Ovidiu Burcă. 

„Susținem total poziția antrenorului principal, Ovidiu Burcă și îi mulțumim încă o dată pentru devotamentul demonstrat. Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, clubul a fost susținut necondiționat de către suporteri, prin Programul «Doar Dinamo București». 

În cursul săptămânii trecute, jucătorilor li s-a explicat momentul dificil în care ne aflăm și li s-a spus ca vom achita o parte considerabilă din drepturile salariale restante, în această săptămână. Această plata a fost efectuată chiar în cursul zilei de luni. Situația a fost ulterior clarificată, iar prima echipă a clubului se va concentra de acum doar asupra planului sportiv.

Din cauza dificultăților financiare ale clubului, suntem nevoiți să ajungem la o înțelegere cu o parte din componenții lotului și să încetăm în mod amiabil relațiile contractuale cu aceștia. În replică la informațiile apărute în presă cu privire la jucători cu care Dinamo dorește să ajungă la un acord pentru încetarea relațiilor contractuale, dezmințim ferm faptul că aceștia au fost inițiatori ai refuzului primei echipe de a participa la antrenamentul din dimineața zilei de luni, 16.01.2023. Decizia de a nu participa la antrenamentul respectiv a fost una colectivă, iar acea situație s-a rezolvat în cursul aceleiași zile. 

Dinamo are nevoie de liniște și de unitate. Din postura de Administrator Special al clubului, voi face tot ceea ce ține de mine, în acest sens. Le mulțumim suporterilor pentru devotament, pentru dedicare și mai ales pentru susținerea financiară. Vom lupta pentru a readuce Dinamo acolo unde îi este locul”, a fost mesajul lui Vlad Iacob.

Să le fie rușine! Să le fie rușine de ce au făcut zilele trecute! Nu aveau niciun drept să facă ce au făcut. Acest grup de jucători a picat testul loialității față de club, de oamenii care le-au plătit salariile, care le-au trimis mâncare și le-au plătit salariile. Au picat testul! Eu nu accept asta. Sunt foarte dezamăgit.

Au făcut grevă și nu s-au antrenat. Uitați în ce moment am ajuns. Ne-am întors de unde am pornit și trebuie să o luăm de la început. Față de suporteri și față de club nu aveau voie să facă asta.  Am avut impresia că jucătorii nu au venit pentru bani. Băgam mână în foc pentru acest grup de jucători. Toată lumea știa unde vine. Nu le cer sacrificii enorme. Am cerut o săptămână de răbdare. Am cerut mult? Nu! Nu aveau niciun motiv să facă ce au făcut!

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO  Ovidiu Burcă își atacă jucătorii: „Să le fie rușine! Au distrus tot ce am construit”

Citește și:

Burcă, atac fără menajamente la jucătorii lui Dinamo după ce au făcut grevă: „Să le fie rușine! Au picat testul! Cine nu acceptă e liber să plece”

Ruptură totală la Dinamo » Zăvăleanu și Vlad Iacob nu se mai înțeleg deloc! GSP a aflat de unde a pornit conflictul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
corbea
corbea  •  19 Ianuarie 2023, 10:57

Penibili de la cap la coada: zavoleanu sta pe mii de euro, iacob este strain de tot ce se-ntampla, burca sa crede mafalda si se face ca nu vede ca ei sunt vinovati de tot ce se-ntampla, se face ca nu stie ca datoria clubului este sa asigure toate conditiile jucatorilor. Este culmea cinismului si tupeului sa reprosezi jucatorilor ca au primit mancare si cele strict necesare....Suporterii merita felicitari pentru ce fac, dar nu trebuie sa uite ca ei nu muncesc pe datorie si loialitate fata de angajatorii lor. Daca nu ar fi platiti si s-ar duce cu mana goala acasa nu cred ca mai aveau de unde sa dea bani....Realitatea este ca din pacate la dinamo s-au adunat toti neavenitii....

fibra
fibra  •  18 Ianuarie 2023, 23:44

Nu respectați nici legea insolvenței: Pe primul loc este plata salariilor la timp, altfel=faliment. LPF respectați legile,ați dus fotbalul în prăpastie,cum încercați să-l scoateți dormind de ani de zile?

istet10
istet10  •  18 Ianuarie 2023, 23:27
Postat de creeperno807 pe 18 Ianuarie 2023, 22:37

E normal ca Burca sa fie suparat din cauza ca elevii sai n-au avut incredere in promisiunea dumnealui

Ba, tu nu pricepi ca ei nu promisuni doreau? Ei doresc sa fie platite TOATE restantele. Daca intra cu restante dupa inchiderea perioadei de transferari sunt picati in cursa. Muncesc de pomana pana la finalul sezonului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează