FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA

Dinamoviștii și CSA-steliștii, nici la jumătate față de spectatorii din FCSB - CFR Cluj. Dar cu un plus la decibeli

Dinamo - Steaua // foto: Cristi Preda, GSP +5   FOTO
Dinamo - Steaua // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 21:24 / Actualizat luni, 15 mai 2023 23:02

Dinamo și CSA Steaua n-au reușit să adune nici jumătate din spectatorii aduși cu o zi înainte de FCSB-Steaua la meciul cu CFR Cluj, dar spectacolul din tribune a fost la nivelul rivalilor din „A”.

Dinamo - CSA Steaua a fost din nou meciul orgoliilor. Derby de România e altul! Pe aceeași scenă, Arena Națională, la 24 de ore distanță, Dinamo și Steaua n-au reușit să adune împreună nici jumătate din câți spectatori au asistat duminică seară la FCSB - CFR Cluj (1-0).

Aproximativ 14.000 de fani au venit să le țină pumnii "câinilor" pentru a continua lupta la promovarea directă, 3.000 au fost steliști, din orgoliu, pentru a încurca "haita" și a arăta cine este "Armata", cum era scenografia roș-albaștrilor. În comparație, echipa lui Becali a fost împinsă de la spate pentru titlul cel mare de 42.000 de oameni.

Dinamo și Steaua s-au războit iar în peluze: „Tremură haita când în față e Armata!” » „Câinii” au răspuns cu o scenografie interactivă inedită
DINAMO - CSA STEAUA
Dinamo și Steaua s-au războit iar în peluze: „Tremură haita când în față e Armata!” » „Câinii” au răspuns cu o scenografie interactivă inedită

Mai puțini la Dinamo - CSA Steaua, dar buni, buni de tot!

Da, corect, dar și cum cântă dinamoviștii și CSA-steliștii! Două galerii care fierb pentru favoriți, care, ca nivel al decibelilor, pot domina și masa mare de spectatori ai FCSB-steliștilor. 

OK, gata cu comparațiile, "câinii" și "militarii" au dus din nou meciul orgoliilor la un nivel superior în privința spectacolului ultras din tribune. Iar jucătorii, ca de fiecare dată, au încercat să țină pasul cu mult mai avansații fani.

Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
+1 FOTO

"Că dacă n-am mai fi, nu s-ar mai povesti", au scris roș-albii pe bannerul ce însoțea scenografia care a celebrat 75 de ani de existență. "Tremură haita când în față e Armata", au replicat roș-albaștrii. 

A fost deschiderea pentru noi mesaje, de la distanță, unele ironice, altele pe înțelesul orgoliilor dintre cele două galerii.

În startul reprizei secunde, galeria roș-albaștrilor au aprins torțele, impunător, dar și-a dat în petic, întrerupând și partida, când au alergat torțele spre sectorul ocupat de ”Sudul” dinamovist, dinamitând și mai mult atmosfera de pe Arena Națională.

Top 3 asistențe în acest sezon de Liga 1:

  1. FCSB - CFR Cluj 1-0 (42.439 spectatori) 
  2. FCSB - Rapid 3-1 (31.233 spectatori) 
  3. Universitatea Craiova - FCSB 1-2 (29.588 spectatori)

Top 3 asistențe în acest sezon la meciurile dintre Dinamo și CSA Steaua:

  1. CSA Steaua - Dinamo 2-0 (21.522 spectatori)
  2. Dinamo - CSA Steaua 1-2 (18.000 spectatori)
  3. Dinamo - CSA Steaua 3-0 (17.000 spectatori)

Citește și: 

Dinamo, plată de 52.000 de euro înainte de meciul cu CSA Steaua

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  16 Mai 2023, 12:31

Daca juca FCSB in B nu veneau nici 1000 de spectatori...pentru divizia B este un numar foarte mare de spectatori

invinctus
invinctus  •  16 Mai 2023, 08:30

Asta in primul rand a fost meci de divizia B .... celalalt a fost meci de divizia A si au venit toti adeptii ciobanului puscarias au venit toti sectantii ca sa aprinda lanterna la telefon si ca sa vada cum ajung la sfarsit de sezon tot pe locul 2 .... atmosfera mult mai frumoasa cu mult la Dinamo - Csa decat ce a fost la fc fc sb srl sa berceni - CFR !!!!

paolo16
paolo16  •  16 Mai 2023, 04:46
Postat de demolarii pe 15 Mai 2023, 23:26

Dacă conducerea Fcsb are testicule, si e deschisă unei competiti reale, ori se compara cu cele 2 echipe cand sunt amândouă în Superliga, ori retrogradeze ea și concureaza în Liga a 2-a. Dar până acum, deși e cel mai tare și mare , Becali Fcsb nu a reușit să strângă economii pentru un stadion propriu.....restul sunt spuma pentru presa.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează