FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 3-0

Jucătorii Stelei, băgați în „ședință” de suporteri după umilința cu Dinamo!

Jucătorii Stelei, băgați în „ședință” după 0-3 cu Dinamo +28   FOTO
Jucătorii Stelei, băgați în „ședință” după 0-3 cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 22:53 / Actualizat luni, 15 mai 2023 23:07

Jucătorii de la CSA Steaua au avut de furcă cu fanii după 0-3 cu Dinamo, în etapa 9 a play-off-ului ligii secunde.

Dominați de o versiune a lui Dinamo animată de posibilitatea promovării directe, jucătorii Stelei au trecut prin momente delicate la finalul meciului de pe Arena Națională.

Cei aproximativ 3.000 de susținători ai Stelei din Peluza Sud i-au băgat în „ședință” pe jucători imediat după fluierul final. Fotbaliștii roș-albaștrilor au făcut „turul” peluzei pentru a purta un dialog cu fanii vizibil iritați de rezultat.

Dinamo e sigură de baraj! Victoria cu CSA Steaua a încins lupta pentru promovarea directă
PLAY-OFF
Dinamo e sigură de baraj! Victoria cu CSA Steaua a încins lupta pentru promovarea directă

Jucătorii Stelei, băgați în „ședință” de suporteri după 0-3 cu Dinamo

Timp de un minut, fanii au dat tonul unor scandări obscene la adresa rivalilor, iar o parte dintre jucători i-au acompaniat. Apoi, interacțiunea dintre cele două părți s-a rezumat la reproșuri și explicații.

Jucătorii lui Daniel Oprița au plecat abia după 15 minute!

În acele momente, pe Arena Națională erau scene contrastante. În timp ce dinamoviștii sărbătoreau victoria care-i păstrează în cărțile promovării directe, steliștii erau apostrofați de propriii suporteri.

CSA Steaua ocupă în continuare locul 2 în play-off, cu 49 de puncte, dar nu va urca în prima ligă indiferent de poziția de la final, din moment ce nu are drept de participare în eșalonul de elită.

Mai multe știri despre Dinamo - Steaua: 

Peluza Sud a declanșat HAOSUL pe Arena Națională! „Bombardament” cu torțe spre fanii lui Dinamo: „O bucurie mare pentru oameni mici”

„GAME OVER” » Gest sfidător la adresa Stelei, după golul de 3-0 marcat de Dinamo

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
paolo16
paolo16  •  16 Mai 2023, 04:48
Postat de istet10 pe 15 Mai 2023, 23:18

CSA a facut acelasi lucru pe care Dinamo l-a facut inainte de retrogradare: nu a clarificat viitorul jucatorilor. E drept ca nu avea ceva de pierdut.

Ceea ce e un lucru bun...

istet10
istet10  •  15 Mai 2023, 23:18

CSA a facut acelasi lucru pe care Dinamo l-a facut inainte de retrogradare: nu a clarificat viitorul jucatorilor. E drept ca nu avea ceva de pierdut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează