FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Fost taximetrist, actual om bun la toate la Dinamo: „Tomiță e medicul echipei acum, îi ajută pe fotbaliști cu una, cu alta”

Dinamo a „promovat” un angajat de la juniori la prima echipă, Cristian Toma, care să fie doctorul echipei, după ce formația a rămas fără staff medical.
Dinamo a „promovat” un angajat de la juniori la prima echipă, Cristian Toma, care să fie doctorul echipei, după ce formația a rămas fără staff medical.

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2022 18:07 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 18:49

Dinamo a „promovat” un angajat de la juniori la prima echipă, Cristian Toma (foto dreapta), care să fie doctorul echipei, după ce formația a rămas fără staff medical.

Dinamo a intrat în a doua săptămână de pregătiri din momentul retrogradării, echipa continuă să se antreneze sub comanda interimarilor Gheorghe Mihali și Iulian Mihăescu, la Săftica. 

Dinamo și-a prezentat primul transfer pentru Liga 2: „Am ales cu inima. Mă gândesc doar la promovare”
DINAMO
Dinamo și-a prezentat primul transfer pentru Liga 2: „Am ales cu inima. Mă gândesc doar la promovare”

O singură ședință de pregătire zilnică, de la ora 9:00 dimineața, apoi jucătorii au liber. Mai ales că nu au cum să mai ia prânzul în noul cantonament - mutați din „aripa renovată” în cea "veche", după ce Ionuț Negoiță le-a solicitat bani dacă vor să mai stea în condiții bune -, fiindcă echipa nu mai are bucătar.

Fost taximetrist, „omul bun la toate”

Chiar dacă FRF a anunțat că Dinamo se numără printre formațiile care au licență pentru a participa din 6 august la noua ediție de Liga 2, echipa nu are doctor și kinetoterapeut. Conform informațiilor GSP, staff-ul medical a fost "întărit" cu un angajat sosit de la grupele de juniori, un maseur, care joacă și rolul de doctor! Este vorba de Cristian Toma, recunoscut ca fiind "omul bun la toate" la echipă, de un deceniu.

„Tomiță a fost taximetrist, apoi a fost adus ca maseur la club, a făcut și o școală de asistenți, are diplomă în acest sens. El e doctorul echipei, acum. Tomiță e genul de om săritor, îi ajută de ani buni pe fotbaliști cu una, alta, acum joacă și acest rol, de doctor, mai ales la ce este acum la Dinamo”, au mărturisit jucătorii care se antrenează la Săftica. 

VIDEO Nu crede în salvare: „Indiferent cât va juca, Dinamo tot la faliment va ajunge”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Steliano Filip acuză o clauză din contractul cu Dinamo: „Au vrut «să mă facă puțin». Eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza pe care nu o are nimeni?”

EXCLUSIV Surpriză! Alt nume cu greutate din istoria „câinilor” a sărbătorit promovarea lui CS Dinamo: „Nu mă ascund, sunt transparent. FC Dinamo 1948 e sortită falimentului!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  27 Iunie 2022, 22:37

Jurnalistii astia o sa fie dati in judecata, toate la timpul lor

romi59
romi59  •  27 Iunie 2022, 19:37

Mai *** este rau ca omul a muncit? Mi se face greata cat de *** puteti fi, de cateva luni doar fabulați ori nintiti prin omisiune, a se vedea chestia cu cântarul, eventual un articol reluat de n ori cu o declaratie a unui batrân. Nu ma caracterizeaza astfel de iesiri dar am simtit ca cineva cândva trebuie sa va spuna ca nu sunteti corecti si impatiali iar profesia de jurnalist in cazul unora este o iluzie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează