FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - OȚELUL 3-0

S-a luat de Dorinel în direct: „Data viitoare o să vă cerem voie, domnule Munteanu!”

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 11:01 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 11:50

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, a fost taxat pentru ieșirea nervoasă avută de la finalul meciului cu Dinamo 0-3.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Tehnicianul gălățenilor l-a criticat în direct pe fundașul Cristian Sârghi, după ce elevul lui a venit la flash-interviuri la finalul meciului: „Nu știu de ce a mers la interviuri, ar trebui să tacă! Să nu vorbească niciun jucător”.

Accident pe A2: mașina în care se aflau Benny Adegbuyi și soția lui a intrat într-un parapet » Precizările sportivului pentru GSP.ro: „Mașina este daună totală, dar noi suntem bine! Am fost la un pas de tragedie”
KICKBOXING
Accident pe A2: mașina în care se aflau Benny Adegbuyi și soția lui a intrat într-un parapet » Precizările sportivului pentru GSP.ro: „Mașina este daună totală, dar noi suntem bine! Am fost la un pas de tragedie”

Dorinel Munteanu, criticat în direct la TV

Azi, Viorel Grigoroiu, moderatorul emisiunii „DigiSport Matinal” la unul dintre posturile dețin drepturile TV pentru Liga 2, l-a criticat în direct pe Dorinel Munteanu pentru declarația respectivă. 

 „În legătură cu reacția lui Dorinel. Data viitoare, o să vă cerem voie dumneavoastră, domnule Munteanu, pe cine să luăm la interviuri! Că mai sunt cazuri în fotbalul românesc în care trebuie să cerem voie pe cine să luăm”, a spus Viorel Grigoroiu.

Dorinel Munteanu, nervos după înfrângerea cu Dinamo: „Cine? Cine a spus? De ce a mers la interviuri? Trebuia să tacă!”

Tehnicianul gălățenilor s-a enervat când a auzit că fundașul Cristi Sârghi a dezvăluit strategia echipei după înfrângere. Acesta declarase la finalul meciului: „În prima repriză i-am lăsat deliberat să aibă posesia, însă nu am reușit să ne creăm ocazii”.

„Cine? Cine a spus? Sârghi nu trebuia să spună acest lucru. Trebuia să aibă grijă de atacantul lui central. Nu știu de ce a mers la interviuri, ar trebui să tacă! Să nu vorbească niciun jucător.

Să mergem acasă și să ne spălăm păcatele în vestiar. În ritmul ăsta nu prindem nici locul 5. Trebuie să fac curățenie la echipă, să eliminăm greșelile. M-a dezamăgit atitudinea anumitor jucători, nu rezultatul. După 3-0, voi vreți să încep cu aceeași echipă?!”, a tunat Dorinel Munteanu la emisiunea „DigiSport Special”.

În prima repriză i-am lăsat deliberat să aibă posesia. Noi am vrut să plecăm pe contraatac, nu am reușit să ne creăm ocaziile pe care ni le doream. Credeam că atât timp cât ne apropiem de final putem câștiga partida, dar a venit primul gol care ne-a dat cumva peste cap
- Cristian Sârghi, fundaș Oțelul

Citește și: 

Conducerea Oțelului își critică jucătorii: „Nu avem nicio scuză!”

Ovidiu Burcă e gata pentru derby-ul cu Steaua: „Acum pot să vorbesc și despre asta. Vom merge în Ghencea să câștigăm!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (7)
joscenzura
joscenzura  •  08 Aprilie 2023, 15:10

Grigoroiu vorbeste de Dorinel ba! Grigoroiu!!

Catalynn_.._
Catalynn_.._  •  08 Aprilie 2023, 14:51
Postat de luciann pe 08 Aprilie 2023, 13:12

Si cu voi Dejul a fost in vacanta, vedeti numai ce va convine! In legatura cu meciul de la Galati, csa-tistii au avut vreo 2-3 ocazii mari de egalare spre final, noroc ca a scos portarul galatenilor, asa ca nici vorba de blat! Daca era blat, trageau pe langa poarta in ultimele minute...

Ba Pinocchio, când ai dreptate, ai! Recunosc! Dar văd ca te-ai uitat cu atenție si mult interes la meciul de la Galați și ai fost “galatean de mic”, deși minți cu nerușinare ca nu te interesează Steaua și L2, ai tremurat puțin pe final ca nu cumva sa egalam și sa îți stricam bucuria de la 3-0 când toți fcsbistii jubilau pe aici apoi deodată le-a luat Bodișteanu piuitul … :-)))

leu.mr
leu.mr  •  08 Aprilie 2023, 13:51

Jucatorii lui sint penibili. Cind am vazut cum au luat primul gol am schimbat canalul !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează