FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA DEJ

UPDATE Și-au bătut joc de momentul de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng! Câțiva fani au înjurat Steaua: „Ține de educație”

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 14:57 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 16:31

Meciul dintre Dinamo și Unirea Dej, din etapa 7-a a play-out-ului Ligii 2, a început cu un moment de reculegere în memoria fostului jucător al lui Dinamo, Patrick Ekeng. Momentul a fost stricat de o parte dintre fani, care au înjurat Steaua.

UPDATE 16:20 » I-au scandat numele în minutul 73

În minutul 73, fanii lui Dinamo au scandat numele lui Patrick Ekeng.

Răzvan Zăvăleanu contraatacă: „A promovat contestația doar cu scopul direct de a tergiversa punerea în discuție a confirmării planului”
DINAMO
Răzvan Zăvăleanu contraatacă: „A promovat contestația doar cu scopul direct de a tergiversa punerea în discuție a confirmării planului”

S-au împlinit 7 ani de când Patrick Ekeng se prăbușea pe teren în meciul Dinamo – Farul, iar medicii nu i-au putut salva viața. Înainte de startul partidei cu Unirea Dej, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, s-a ținut un moment de reculegere în memoria camerunezului, stricat însă de câțiva fani.

Moment scandalos la Dinamo – Unirea Dej

În timpul momentului de reculegere, o parte dintre fani au început să înjure Steaua.

„E inexplicabil cum aleg unii spectatori să se comporte. Vedem cum e în Vestul Europei, vedem cum în Anglia e o tăcere apăsătoare... În fine... Ține de gradul de educație”, a spus comentatorul DigiSport.

6 mai 2016, ziua în care l-am pierdut pentru totdeauna pe Patrick Ekeng.

Introdus în minutul 63 al meciului Dinamo București vs Viitorul Constanța, Patrick Ekeng s-a prăbușit, câteva minute mai târziu, pe gazonul stadionului din Ștefan cel Mare și a plecat, în tricoul alb-roșu cu numărul 14, într-o lume mai bună cu Cătălin Hîldan, Florea Dumitrache, frații Nunweiller, „Mișa" Klein, Sandu Custov, „Titi" Frățilă, Nelu Stănescu, „Coco" Deleanu, Mircea Stoenescu și alți mari fotbaliști care au scris istoria clubului nostru. Inimile tuturor dinamoviștilor bat pentru tine, Patrick Ekeng! Nu te vom uita niciodată! 

– comunicatul publicat de Dinamo în această dimineața

Cum a murit Patrick Ekeng

În finalul meciului cu Viitorul, 3-3, camerunezul de 26 de ani a suferit un stop cardio-respirator, s-a prăbușit pe teren și nu a mai putut fi salvat. Fanii și oficialii lui Dinamo nu l-au uitat pe fostul jucător. Echipa a retras numărul 14, purtat de Ekeng, iar fanii l-au comemorat cu fiecare ocazie.

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Fotbalistul a decedat la spital. În urma autopsiei, s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a murit din cauza unei probleme cardiace.

2 minuteși 47 de secundeau trecut între momentul prăbușirii lui Ekeng pe gazon și urcarea lui în salvare. Până când ambulanța a ajuns la Floreasca au trecut în total 7 minute!

Citește și: 

Instanța supremă a tranșat ultima dispută dintre Nicolae Badea și Ionuț Negoiță legată de Dinamo

Ionuț Lupescu, nemilos cu noii acționari de la Dinamo: „Pare că sunt activiști din vremea aceea. Fac speculă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ios_ge.
ios_ge.  •  06 Mai 2023, 21:29

Pentru mincinosii de la ***, gsp si raspandacii gigisti pardon dom'nicani ( ăla de vede stele'n liga 1, prost4, etc) vedeti ca tot pe site-ul asta Ioana Mihalcea are un video ( https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/detalii-dinamo-unirea-dej-patriche-railean-burca-696847.html ) cu acel minut in care se aude clar doar vocea unui copil care striga Hai Dinamo si nici vorba de "o parte dintre fani au început să înjure..." . Asta a fost doar in mintea comentatorului de la sigi caruia cre'ca'i suna'n cap numa' asta de cand era crainic in ghencea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  06 Mai 2023, 18:50
Postat de FotbalClubSteauaBucurest1 pe 06 Mai 2023, 16:53

Ce pretentii sa avem de la suporterii dedebeisti ca doar ii vedem zilnic pe-aici unde-si etaleaza nivelul de subcultura gretoasa! ;-)))

Corect.

steauadinliga1
steauadinliga1  •  06 Mai 2023, 17:53
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 06 Mai 2023, 17:17

Marea majoritate sunt încă marcați de umilința inumană suferită în Ghencea acum trei săptămâni.

este totusi liga a 2-a,umilinta *** a fsot acel 10-0 in dubla cu Steaua din liga 1 in ultimul lor an in liga 1. nu o sa mai joace niciodata in liga 1.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează