FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Cât vrea Șerdean pentru a ceda acțiunile deținute la Dinamo: „Variază foarte mult”

Dorin Șerdean, acționar Dinamo
Dorin Șerdean, acționar Dinamo

Articol de - Publicat marti, 23 august 2022 18:35 / Actualizat marti, 23 august 2022 18:55

Mohammad Murad, 55 de ani, este dispus să preia Dinamo, a spus-o răspicat, susține că tratativele sunt foarte avansate chiar, dar mai are de lămurit două detalii. Care de fapt este unul singur, concret, întrucât cu acționarul minoritar (DDB) și cu administratorul special (Vlad Iacob) nu ar exista fracturi de comunicare!

Din declarațiile oferite luni GSP.ro, omul de afaceri libanez a mutat toată presiunea pe Dorin Șerdean, reprezentantul acționarului majoritar la Dinamo, în actualul moment! Unul dintre oamenii blamați de suporterii „câinilor” pentru situația actuala a clubului. Murad nu l-a numit explicit pe Șerdean, dar trimiterea este evidentă.

Dinamo bifează un nou transfer » „Câinii” au prezentat un portar
DINAMO
Dinamo bifează un nou transfer » „Câinii” au prezentat un portar

„Discuțiile pentru preluarea lui Dinamo se continuă și sunt foarte stabile. Sper ca în scurt timp să se concretizeze, sper să se facă sosirea noastră la Dinamo. Aș estima acum la 80 la sută șansele de a prelua clubul. Cel ce deține acțiunile trebuie să înțeleagă că nu mai e chestie de business, ci de bun simț! Dacă nu are soluții, să cedeze acțiunile. Sau să vină dumnealui cu o soluție”, a reacționat Mohammad Murad pentru GSP.ro.

Dorin Șerdean nu a dorit să-și expună punctul de vedere, încă, dar surse dinamoviste afirmă că studiază și posibilitatea de a ceda acțiunile unor oameni de afaceri din Spania, având în acest sens discuții la Madrid! Totodată, apropiații clubului au transmis că nu pricep ceea ce dorește cu adevărat acționarul majoritar. 

Șerdean cere între 50.000 și un milion de euro

„Variază foarte mult ceea ce solicită domnul Șerdean, între 50.000 și un milion de euro. De aceea e greu de prognozat ceea ce se va întâmpla”, au transmis dinamoviștii pentru GSP.

Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortarcero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată la Registrul Comerțului.

Citește și:

Dinamo vrea să joace derby-ul cu CSA Steaua pe Arena Națională, dar are o problemă + Cum s-a amuzat Gigi Becali

Dinamo, încurajată de la Cluj, tocmai de „frații” care au retrogradat-o: „Am fost și noi în aceste clipe de agonie”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
colorsinsin
colorsinsin  •  25 August 2022, 12:09

Sa vina MUrat si sa iasa mafia ddb. Ne trebuie management profesionist.

rocky5
rocky5  •  24 August 2022, 00:22

Prost o fi ăla care să-i dea juma de milion lui Serdean ăsta pe o divizionara B!

rocky5
rocky5  •  24 August 2022, 00:20
Postat de Marcel20 pe 23 August 2022, 19:28

DDB-istilor, daca preluarea lui Dinamo sta in banii pe care ii vrea saracia aia de Serdean, de ce nu ii dati voi banii si apoi cedati totul lui Murad? Desi, Murad se vrea actionar majoritar la Dinamo, dar nici “deschiderea” nu e dispus sa o faca, platindu-i capusei cortaceriene partea. Parca am mai vazut filmul asta cu investitori fara bani…

Parcă și Cataramă zicea ca vrea, dar doar să apară în presă spera...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează