FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - GLORIA BUZĂU 1-0

„Aberant, jocuri de culise!” » Reacția lui Dorinel Munteanu, după ziua care ar putea schimba TOTUL în Liga 2 + Sare și la suporteri!

Dorinel Munteanu / Sursă foto: Facebook@ SC Oțelul Galați
Dorinel Munteanu / Sursă foto: Facebook@ SC Oțelul Galați

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 23:00 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 00:17

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oțelul Galați, a vorbit, imediat după victoria contra Gloriei Buzău, 1-0, despre situația la vârf din liga secundă. Joi, CSA Steaua a aflat că ar putea promova inclusiv anul acesta, dacă inițiativa de modificare a Legii Sportului va avea sorți de izbândă. Vestea îi afectează în mod direct și pe „oțelari”. 

CONTEXT:

  • Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, și colegi de-ai săi din PSD au propus dezbaterea în regim de urgență a unor modificări aduse Legii educației fizice și sportului.
  • Conform actualei Legi a Sportului, roș-albaștrii nu pot ajunge în primul eșalon decât dacă își schimbă forma de organizare. Fie ca asociație non-profit, fie ca societate comercială pe acțiuni. Cealaltă variantă este să obțină modificarea legii și cluburile de drept public să poată fi considerate profesioniste.
  • Schimbările propuse de politicienii PSD pot să aducă dreptul de promovare al celor de la CSA Steaua chiar la finalul acestui sezon, după cum a precizat FRF pentru Gazeta Sporturilor

Gălățenii sperau că vor profita de problemele celor de la Steaua pentru a promova direct în prima ligă, dar situația a căpătat o altă dimensiune joi, când „militarii” au primit vești bune dinspre Federație. Chestionat de reporteri, Dorinel Munteanu n-a ocolit discuția.

Ce haos va fi! „Cazul Steaua
CSA STEAUA
Ce haos va fi! „Cazul Steaua" poate provoca încă un final de sezon din care nu vom înțelege nimic: posibile baraje anulate și meciuri rejucate

Dorinel Munteanu: „Să schimbi o lege a sportului în ultimele etape e aberant!”

„Indiferent dacă se schimbă sau nu se schimbă regulamentul, dar eu cred că nu se schimbă... în ultimele etape să schimbi o lege a sportului este aberant! Chiar dacă se schimbă, ne concentrăm la fiecare joc, să adunăm punctele necesare pentru a fi în primele patru, cu sau fără această lege.

Jocurile de culise sunt foarte multe și cine ascultă aceste știri cred că este naiv sau este în altă lume”, a spus Dorinel Munteanu, la microfonul Digi Sport.

Ca antrenor, mi-aș dori să câștige CSA Steaua meciul cu Dinamo, pentru că suntem în luptă directă cu Dinamo. Dar nu prea mă interesează acest meci, să fiu sincer.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați 

Dorinel Munteanu: „Suporterii noștri dormeau! Să meargă în altă parte!”

Deranjat că suporterii n-au umplut stadionul, „Munti” s-a luat de propriii fani în interviurile acordate la final.

„Chiar dacă suporterii noștri sunt nemulțumiți, noi suntem pe această poziție datorită acestui joc. Cui nu-i convine să nu mai vină la stadion! M-a deranjat foarte mult, la 1-0 suporterii noștri dormeau! Ăsta e jocul nostru, încă nu suntem o echipă de Superligă. Trebuie să aducem jucători dacă vom promova... și vom promova!

Am luat ambele variante, și promovarea directă, și jocurile de baraj. Avem în spate o muncă de doi ani, cu aceiași jucători, chiar dacă suporterii noștri sunt foarte nemulțumiți - din cauza transferurilor sau pentru că nu facem spectacol. Să meargă în altă parte la spectacol! La Galați se joacă pe puncte”, a „tunat” Dorinel. 

După succes la limită reușit cu Gloria Buzău, Oțelul ajunge la 42 de puncte, la trei de liderul Poli Iași și la două de CSA Steaua.

Citește și alte știri de actualitate: 

Dispută în direct după proiectul de lege care o ajută pe CSA Steaua: „O zi istorică” vs. „O anomalie care nu trebuie girată printr-o lege!”

Oțelul - Gloria Buzău 1-0 » Trupa lui Dorinel Munteanu, victorie esențială în lupta pentru promovare. Clasamentul din play-off

Fanii lui Dinamo, ironii pentru CSA Steaua și Gigi Becali: „Hai să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a!” + Câte bilete s-au dat pentru marele meci

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
soad
soad  •  14 Aprilie 2023, 13:06
Postat de paolo15 pe 14 Aprilie 2023, 04:28

În limba română forma corecta este "sunt".

io-s din ardeal, aici e is!

soad
soad  •  14 Aprilie 2023, 13:05
Postat de emil1986 pe 14 Aprilie 2023, 10:45

Iar decedata rapid a fost infiintata la ordinul COMINTERN de spionii sovietici de origine evreiasca Geza Ginzer si Aurel Kahane. Echipa mai comunista ca decedata rapid n-a existat in fotbalul romanesc. Ca sa nu mai spun ca actuala clona de vizavis de Callvin a fost infiintata de un fost general de securitate, pe numele lui Vasile Malureanu. Tot ceea ce am spus/scris e verificabil. Net-ul si arhivele stau marturie.

este o mare diferenta intre toate legaturile Rapidului cu comunsimul si tancurile sovieticie si sustinerea data de de dictatori, chiar stiai ca Dej era mare fan Rapid? dar zi-mi un jucator luat cu forta de Rapid? sau de titluri date cu de dedicatie, poate Rapidul a fost infintat de comunisti dar nici macar nu pute pe langa Steaua si Dinamo la ce istorie urata au.

adypric
adypric  •  14 Aprilie 2023, 11:33

Dancu, CSA Steaua, generalii de acolo = anchetați de DNA Explic și de ce. După luni bune când Dancu a fost și ministru al apărării și nu a făcut nimic în acest sens, Dancu s a trezit din somn tocmai la spartul târgului, în mijlocul playoff ului ligii 2 sa urgenteze modificarea legii sportului!!! Oare de ce după atât timp?!!! Dancu e un om lucid, cadru militar, n ar face haos cum s a produs acum cu aceasta știre!! Deci cineva îl are la mana cu ceva! Din toate astea profita csa steaua!! Deci cine îl are la mana pe Dancu e în jurul echipei csa steaua, vrea sa promoveze anul acesta! Gsp, Tolontan, DNA nu vreți sa faceți o ancheta?!!! Aici e jaf mare din banii publici atât în jurul csa steaua cât și în jurul lui Dancu care poate a călcat strâmb cu ceva în trecut!!! România, trezește te!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează