FOTBAL  »  LIGA 2  »  COMENTARIU

EXCLUSIV Cristi Bobar a comentat situația de la Dinamo: „Nu o vreau în «B»!” » Ce spune despre victoria cu Rapid

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 18:24

CSM Reșița a învins astăzi cu 1-0 pe Rapid, la București, producând un adevărat șoc al etapei în liga secundă. 

Președintele bănățenilor, Cristi Bobar, a declarat pentru Gazeta Sporturilor: „Este o victorie importantă pentru noi, chiar dacă lumea fotbalului nu se aștepta. Mă bucur pentru noi, dar trebuie să rămânem modești, smeriți, mai ales că e postul Paștelui, să ținem capul plecat și să batem etapa viitoare pe Chiajna

De apreciat că au fost și 60 de fani ai Reșiței, se simte atunci când susțin formația. Dorinel Munteanu are superexperiență, se simte acest lucru în rezultate”. 

Ce spune Bobar despre arbitraj 

Fostul oficial dinamovist nu a vrut să critice arbitrajul lui Bogdan Dumitrache, cu toate că reșițenii au protestat vehement din cauza acordării unui penalty pentru Rapid: 

„Conducerea clubului advers a pus presiune toată săptămâna pe arbitru și s-a acordat aiurea o lovitură de la 11 metri. Dar și arbitrii sunt oameni și mai pot face greșeli. Arbitrul Dumitrache este de viitor, cred că va avea o carieră frumoasă, chiar dacă a greșit la acest meci. Sunt sigur că n-o să se mai repete”.

Bobar: „Nu vreau Dinamo în B” 

Bobar nu crede că Reșița se va duela din campionatul viitor cu Dinamo în liga secundă: „Se merge prea departe... Nu poate Dinamo să retrogradeze, nu-mi doresc chestia asta. Dar nu pricep ce se întâmplă la «câini», oricum, n-aș vrea să fiu acum acolo în locul șefilor existenți! 

Da, Uhrin a avut dreptate, doar suporterii clubului sunt de locul 1 la Dinamo. Și, dacă mi se permite, cred că la acest club se pretează doar antrenorii români. În 2014, cu condiții precare, Dinamo a terminat pe 4 după rezultatele lui Gigi Mulțescu și Flavius Stoican. În 2017, a încheiat sezonul pe 3 cu Ioan Andone și cu Cosmin Contra”. 

VIDEO // Eroul din poarta Reșiței, Alberto Cobrea, despre victoria din Regie: „Suntem o mare familie”

VIDEO // Dorinel Munteanu se gândește deja la următorul meci: „Bucuria trebuie să fie scurtă”

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Daniel Pancu, discurs incredibil după înfrângerea cu CSM Reșița: „Nu îmi dau demisia! A fost cel mai bun meci al Rapidului”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează