FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 5

Fabulos! Armata a înscris CSA Steaua în Liga 5! Derby cu CS Dinamo în etapa a V-a

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 18:04

MApN n-a mai așteptat un an și a înscris deja o echipă în Liga 5, unde se va confrunta și cu echipa Clubului Sportiv Dinamo.

Deși a organizat selecții doar pentru grupele de copii și juniori, CSA va avea și echipă de seniori în Liga 5. Formația va debuta chiar vineri, de la ora 17:00, în Ghencea, împotriva celor de la Progresul Spartac.

Tot vineri, de la ora 10:30, pe Stadionul ”Florea Dumitrache”, va evolua și CS Dinamo, împotriva Benficăi Noua Generație.

Cele două echipe se vor confrunta în etapa a cincea.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (34)
de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  01 Septembrie 2015, 18:22

s-ar putea sa fuzioneze FC STEAUA si FC DINAMO si sub obladuirea fratelui Robert Negoita, Ionut Negoita si Gigi Becali sa faca o super echipa si CS-urile sa ramana cu astea 2 de le inscrisara in liga 5. Eu pana acum nu am sustinut nici o echipa din Bucuresti desi locuiesc aici de 16 ani, dar daca se va face o echipa FC BUCURESTI sau FC BUCHAREST in culorile rosu si negru as tine cu o astfel de echipa NOUA

travka
travka  •  01 Septembrie 2015, 19:32

auzi titlu FABULOS, ce e ma asa fabulos? gazetar fara creier? foarte bine, sper sa intre in liga 1 si sa se bata Steaua Bucuresti contra Fotbal Club Steaua Bucuresti si sa termine campionatul pe locul 1 si 2 si sa intram in grupe cu 2 Stele hahahahahahahhahaha dar acum vine partea interesanta? de unde are armata bani pt club de fotbal? armata romana finanteaza echipe de fotbal? de unde au jucatori? antrenori? o sa fie amuzant, pana una alta nu va uitati in gura lu becali, nu lasa ala Steaua ca doar nu e prost, anu viitor iar se lupta pt cupe europene din postura de cap de serie si tot intra pana la urma, anu asta am avut ghinion mare la tragere, cei mai grei 3 adversari in fiecare tur

10207748503650052
Mihai Predescu  •  05 Septembrie 2015, 12:09

NEW SINGLE: https://www.youtube.com/watch?v=ItC69hkkkYg

Vezi toate comentariile (34)
Comentează