FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - GLORIA BUZĂU

FOTO + VIDEO Fanii CSA Steaua, mesaje dure către Florin Talpan și conducerea clubului: „Circ ieftin la TV ai etalat / Privim versiunea 2.0 de la Palat”

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 13:35 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 14:24

Prezenți în număr redus în Ghencea, la meciul CSA Steaua - Gloria Buzău, fanii „militarilor” au afișat mai multe mesaje împotriva conducerii clubului.

Formația lui Daniel Oprița a terminat play-off-ul din Liga 2 pe locul secund, care duce în prima ligă, dar formația roș-albastră nu are drept de promovare, spre nemulțumirea suporterilor.

Fanii CSA, mesaje dure către Florin Talpan

În startul ultimei partide a sezonului, fanii Stelei au afișat mai mute bannere împotriva conducerii clubului și a juristului clubului, Florin Talpan, unul dintre aceasta fiind jignitor la adresa partenerei acestuia.

  • „Elena, mai lasă Grecia. Vă recomandăm Obregia”
  • „Circ ieftin la TV ai etalat / Privim versiunea 2.0 de la Palat”
  • „Respectați Steaua! Opriți circul!”
  • „Promovarea câștigată pe gazon / În birouri se doarme la unison”
  • „Îți place la Fanatik și la TV / Steaua a promovat. De ce jucăm în B?”
  • „Precum la șah nebunul merită sacrificat/ Întotdeauna scopul final e cel mai important”

Ulterior, Peluza Sud a început să cânte „Vrem Steaua în A” și să-i scandeze numele antrenorului Daniel Oprița.

A zis Talpan că rezolvă cu dreptul de promovare. Dacă termin pe 2 și nu rezolvă, să plece.  M-a sunat și mi-a spus să plec după meciul cu Dinamo. I-am zis că facem schimb, să plece el. Nu eu! L-am blocat pe Talpan, nu accept să țipe la mine. Plec puțin dezamăgit, dacă e să plec. În altă parte a fost problema, nu la mine. Și dacă termin pe 3, să rezolve să joc barajul. Mă confrunt cu multe.  

Dacă eu termin pe doi și nu se rezolvă, să plece Talpan! Nu plec eu pentru că vrea Talpan. Sunt mai multe motive. Spune că avem toate condițiile? Să vină să vorbească cu mine. Că avem un teren de antrenament și banii la zi, astea sunt condițiile? Mai sunt și altele, nu doar astea. Normal că eu nu iau bonusul pe care îl am la promovare. Sunt pe 2, în obiectiv, dar nu pot promova. 

- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Citește și: 

„După o săptămână cu Tamaș nu știam cum să scap” » Un dublu campion din Liga 1 dezvăluie: „Directorul sportiv spunea: «Ești băiat deștept, ai grijă de el»”

Gafă IMENSĂ în Poli Iași - Dinamo! Cum au luat gol „câinii” în minutul 9

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  21 Mai 2023, 21:49

Daca iar nu le convine patronul,sa-si mai faca o echipa,iar daca tin neaparat sa se numeasca Steaua,atunci sa inchirieze numele de la Csa! Nu costa decat decat 5.3 mil euro pe an! In rest,se pot minti iar ca echipa a fost intr-o pauza!

conicor2008
conicor2008  •  21 Mai 2023, 19:46

Foarte "apreciat" domnul colonel de justitie Costel Talpan! Concluzia: Talpan Presedinte! ca tot sunt alegeri la anul!

thirteen
thirteen  •  21 Mai 2023, 19:44

Acum si eu sustin propunerea ca stadionul Ghencea sa poarte numele Florin Talpan sa-l faca general si comandantul clubului Steaua. Sau daca e o autopropunere nu se pune? Atunci doar numele stadionului ca sa nu mai ceara Becali sa joace acolo.Sigur nu o sa mai vrea...:))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează