FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

FC Baia Mare, în procedură de faliment!

FC Baia Mare
FC Baia Mare

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Desi toate semnele pareau sa conduca spre un final pozitiv in telenovela numita FC Baia Mare, cu episoade derulate mai mult in ultimul timp prin sali de judecata de la Tribunalul Maramures si prin diferite comisii ale Federatiei Romane de Fotbal decat pe gazon, azi, sentinta a cazut ca un fulger: "Tribunalul Maramures s-a pronuntat pentru intrarea in procedura de faliment" a declarat Corina Briscan, din partea administratorului judiciar al FC Baia Mare.

In 10 zile de la comunicarea hotararii privind deschiderea procedurii de faliment, dat fiind ca planul suplimentar la planul de reorganizare a esuat, se poate apela la recurs. La aceasta ora, conducerea clubului baimarean si reprezentantii administratorului judiciar s-au adunat intr-o sedinta, pentru a stabili pasii care trebuie facuti in continuare.

Decizia este cu atat mai neasteptata cu cat clubul baimarean formulase o intentie de prelungire a perioadei de punere in aplicare a planului suplimentar la planul de reorganizare. "Cu aceasta intentie, aproximativ doua treimi din creditori fusese de acord" a declarat Corina Briscan. De altfel nu mai departe de ziua de ieri, presedintele Consiliului de Administratie al FC Baia Mare, Dan Hotico, dupa iesirea de la tribunal, s-a declarat optimist, spunand ca cel mai important creditor, statul roman, a fost de acord cu prelungirea perioadei de punere in aplicare a planului de reorganizare.

Pana cand decizia va fi irevocabila, echipa FC Baia Mare va putea continua sa evolueze in Liga a doua.

ACTUALIZARE

"Nu stiu ce sa zic. Toata lumea parea de acord sa ne ajute sa mergem mai departe. Vom face tot ce este posibil. Vom face recurs. Sa vedem ce solutii vom gasi. Eu sunt o fire bataioasa, nu ma las cu una cu doua. Daca nu eram asa, atunci azi ar mai fi fost in vigoare prima decizie a Federatiei Romane de Fotbal si echipa era in Liga a treia. Cata vreme mai exista o sansa, o vom cauta si o vom gasi. Tocmai am primit contractul de sponsorizare pe o perioada de trei ani cu o firma de echipament din Italia. Echipament pentru toate grupele. Aceeasi firma ne va asigura si meciuri de pregatire in Italia. Trebuie sa definitivam colaborarea cu AS Roma pentru Academia de Fotbal de pe langa FC Baia Mare. Am dat deja avansul pentru un autocar pentru FC Baia Mare. Eu nu ma las! Asa ceva nu este posibil. Mergem inainte!" a declarat pentru eMaramures.ro Dan Hotico.

Sursa: emaramures.ro

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
 •  23 Martie 2010, 17:36

NU SE POATE TRAI NUMAI DIN PILE SI MINCIUNI.ADEVARUL SA AFLAM ODATA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează