FOTBAL  »  LIGA 2  »  LITIGIU GICĂ POPESCU - FRF

FRF a blocat transferurile jucătorilor de la Şcoala de Fotbal Gică Popescu la Academia de Fotbal Gică Popescu

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

FRF a remis azi un comunicat de presă pe site-ul oficial referitor la litigiul dintre Şcoala de Fotbal Gică Popescu şi FCM Dunărea Galaţi. 

 

"Dorim să reiterăm că Federaţia Română de Fotbal nu doreşte sub nici o formă, sancţionarea fără motive bine intemeiate a cluburilor afiliate, sau, dezafilierea acestora, interesul tuturor fiind, evident, dezvoltarea activităţii fotbalistice din România pe toate planurile, cu atât mai mult a celei legate de copii şi juniori. Totuşi, nerespectarea prevederilor statutare şi regulamentare de către un club afiliat va determina întotdeauna aplicarea sancţiunilor impuse de Statutul şi de Regulamentele FRF", se precizează în comunicatul semnat de şeful Departamentului Juridic al FRF, Adrian Stîngaciu.

Potrivit comunicatului, FRF a încercat prin modificările respective să împiedice transferurile de jucători  dintre Şcoala de Fotbal Gică Popescu, care riscă să fie dezafiliată de FRF, şi Academia pe care vrea să o înfiinţeze fostul internaţional: "Modificarea articolului 24.C.1 din RSTJF, stabilită prin Hotărîrea Comitetului de Urgenţă din data de 22.01.2010, a vizat DOAR adăugarea în articolul respectiv, pentru cluburile care nu-şi execută obligaţiile aşa cum au fost stabilite prin Hotărîri definitive şi executorii ale comisiilor jurisdicţionale ale FRF, şi a sancţiunii de a interzice efectuarea de transferuri în calitate de club CEDENT, şi nu numai în calitate de club CESIONAR, aşa cum era specificat iniţial în articolul menţionat".

Gică Popescu a dat în judecată FRF şi Dunărea Galaţi după ce CNSL şi Comisia de Recurs a decis ca Şcoala de Fotbal Gică Popescu trebuie să plătească 300.000 de euro Dunării Galaţi pentru transferul juniorului Bogdan Gavrilă.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  24 Aprilie 2010, 12:47
Postat de pe 24 Aprilie 2010, 12:42

VREAU SA STIU,DACA,JUNIORI SANT LIBERI DE CONTRACT,FATA DE SCOALA,AVAND O BANALA CONVENTIE CIVILA.

E JALE CE SE ANTAMPLA LA SCOALA TA,STIAI CA O SA FITI DEZAFILIATI,SI ATI PUS COPII,SA SEMNEZE FOI AN ALB FARA ACORDUL PARINTILOR,O SAI PIERDETI PE TOTI CAND SA PRINDA PARINTI.

 •  24 Aprilie 2010, 12:42
Postat de pe 17 Februarie 2010, 18:51

jucatorul era detinut in coproprietate de popescu sin FCM Dunarea Galati , poescu a vandut jucatorul in italia iar FCM Dunarea Galati nu a primit nici un ban si nu au fost chemati la negocieri cum spune contractul !!!

VREAU SA STIU,DACA,JUNIORI SANT LIBERI DE CONTRACT,FATA DE SCOALA,AVAND O BANALA CONVENTIE CIVILA.

 •  17 Februarie 2010, 22:38

Daca jucatorul era detinut in coproprietate, FRF nu trebuia sa elibereze cartea verde fara acordul FC D.G..Or, FRF a eliberat C.V. fara acordul FC D.G., oare de ce?Înseamna ca S.G.P. a vindut numai partea sa adica cit detinea ca proprietar . putem sa credem ca s-a vrut acest scandal atit pentru a compromite scoala cit si pentru a genera un conflict si a incasa sume de bani cu orice titlu ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează