FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Dorit în Liga 1, Gabi Tamaș a semnat: „Avem o relație specială”

Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 12:45 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 12:51

Gabriel Tamaș (39 de ani) a semnat cu Concordia Chiajna, echipă din Liga 2, până la finalul sezonului.

Anunțul a fost făcut de președintele clubului ilfovean, Cristian Tănase.

Comunicat al președintelui Federației din Franța, atacat din toate părțile după ce l-a jignit pe Zidane la TV: „Mi se fâlfâie”
FRANȚA
Comunicat al președintelui Federației din Franța, atacat din toate părțile după ce l-a jignit pe Zidane la TV: „Mi se fâlfâie”

Gabriel Tamaș a semnat cu Concordia Chiajna

„Am o relație specială cu Gabi Tamaș, ne cunoaștem de mult timp, am vorbit cu el și l-am convins să semneze cu Concordia până în vară. Aveam nevoie de un jucător de profilul lui și cu experiența lui și ne va ajuta mult în ceea ce ne propunem.

E adevărat că avem șanse să prindem play-off-ul, sperăm, însă primul gând al nostru se îndreaptă mai întâi către primul meci. Vrem să mai facem trei-patru transferuri pe mai multe poziții, am vorbit cu stafful tehnic și suntem în discuții”, a precizat acesta pentru Liga2.ro.

Tamaș era liber de contract din octombrie, când și-a reziliat contractul cu Petrolul. A plecat cu scandal de la Ploiești, „la cuțite” cu antrenorul Nicolae Constantin, care le-a dat liderilor galeriei o înregistrare în care Tamaș înjura suporterii.

Tamaș era dorit și de FC Voluntari, așa cum a dezvăluit directorul sportiv Florin Cernat, dar a preferat să accepte oferta de la Chiajna, din Liga 2. Concordia atacă promovarea în acest sezon, momentan este a noua, cu 23 de puncte, 3 sub echipa de pe primul loc de play-off, Gloria Buzău.

Tamaș și Concordia Chiajna vor ataca play-off-ul

Concordia mai are 3 meciuri de jucat în sezonul regulat, cu Minaur în deplasare, Ripensia acasă și Metaloglobus în deplasare.

Fost internațional cu 67 de meciuri la națională, Tamaș ajunge astfel la a zecea echipă din România pe care și-o trece în CV. A mai jucat la:

  • FC Brașov
  • Tractorul Brașov 
  • Dinamo 
  • CFR Cluj 
  • FCSB 
  • Astra Giurgiu 
  • U Cluj 
  • FC Voluntari 
  • Petrolul

Mai multe știri din Liga 2: 

Pleacă jucătorii străini de la Dinamo? Gazeta a chestionat 3 dintre aceștia: „Mesajul în care cred cu adevărat”

Dinamo s-a reunit azi » Ce jucători s-au prezentat până acum la vizita medicală

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  09 Ianuarie 2023, 17:14
Postat de Alex1965 pe 09 Ianuarie 2023, 16:28

Daca trei echipe din Liga 1 si 2 din liga 2 sau batut pentru semnatura lui Tamas acest lucru spune totul despre nivelul fotbalului si al fotbalistilor din campionatul romanesc.

Bine zis.

iri_
iri_  •  09 Ianuarie 2023, 17:00
Postat de istet10 pe 09 Ianuarie 2023, 16:12

Potrivita poza. De la "biblioteca".

Macar are doar un pahar de ... cola in fata

Alex1965
Alex1965  •  09 Ianuarie 2023, 16:28

Daca trei echipe din Liga 1 si 2 din liga 2 sau batut pentru semnatura lui Tamas acest lucru spune totul despre nivelul fotbalului si al fotbalistilor din campionatul romanesc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează