FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV „Nu se poate mai mult cu lotul ăsta” » A dat verdictul în privința lui Dinamo și-i numește pe salvatorii clubului: „El și suporterii au ținut echipa în viață”

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 20:09 / Actualizat joi, 04 mai 2023 10:55

Gheorghe Mihali (57 de ani), un nume cu greutate la Dinamo în anii '90, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre situația actuală a echipei de suflet. Fostul mare fundaș nu-i vede capabili pe „câini” să iasă învingători dintr-un posibil baraj și consideră că actuala echipă a lui Burcă și-a atins deja potențialul maxim.

Fostul component al Generației de Aur, cel care i-a pregătit pe „câini” pentru scurt timp înainte de startul sezonului, până ca incertitudinea din club să-l facă să-și dea demisia, s-a pronunțat în privința șanselor lui Dinamo în acest final de campionat, nu înainte de a lăuda câteva dintre mișcările importante reușite de Burcă de când a preluat echipa. 

„După părerea mea, Dinamo și-a îndeplinit obiectivul. Nu cred că se poate mai mult cu lotul ăsta, și-așa cred că și-au depășit așteptările. Ei au adus câțiva jucători străini buni, cu ăștia s-au salvat. Spaniolii (n.r. - Iglesias și Larrucea), plus Ghezali. Au gândit-o bine cu ei.

Le doresc să se califice la «baraj», dar diferențele sunt mari, totuși, între echipele din Liga 1 și cele de Liga 2. Bine, și anul trecut am spus că U Cluj n-are nicio șansă cu Dinamo, dar U Cluj era, totuși, altfel de echipă atunci”, a spus fostul mare fundaș al lui Dinamo. 

Era marea speranță a lui Dinamo, acum a ajuns în Liga 3 » Fotbalistul, la momentul adevărului: „Mi-aș dori să fiu lângă ei, să-i ajut să promoveze”
DINAMO
Era marea speranță a lui Dinamo, acum a ajuns în Liga 3 » Fotbalistul, la momentul adevărului: „Mi-aș dori să fiu lângă ei, să-i ajut să promoveze”

Mihali: „Zăvăleanu și suporterii au ținut clubul în viață”

Întrebat despre cum percepe venirea noilor conducători de la Dinamo, Mihali a recunoscut că nu-i cunoaște pe Andrei Nicolescu, Eugen Voicu &co., însă a insistat să vorbească laudativ despre administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Nu cunosc noua conducere, dar mie îmi inspiră încredere Zăvăleanu. El și suporterii au ținut clubul ăsta în viață. S-a zbătut, a mai adus bani de acasă, a încercat să creeze cât de cât condiții. Pe ceilalți nu-i cunosc, nu știu cine sunt, sper să facă treabă bună”, a spus Mihali, în interviul acordat Gazetei Sporturilor în care a vorbit și despre situația complicată a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

„Nu se poate mai mult cu lotul ăsta” » A dat verdictul în privința lui Dinamo și-i numește pe salvatorii clubului: „El și suporterii au ținut echipa în viață”
Gică Mihali / foto: GSP

Andrei Nicolescu: „N-am venit noi și acum totul este roz”

Andrei Nicolescu a explicat care este situația clubului în preajma unei noi primăveri importante pentru istoria clubului. Președintele roș-albilor a precizat că nu se mai gândește la ceea ce a fost în 2022, dar nu vrea să vândă iluzii suporterilor. 

„Ne dorim să luptăm pentru fiecare punct. Poate că unii dintre ei nu sunt în forma cea mai bună, se vede că Dani Iglesias lipsește. Există multe probleme la această echipă, n-am venit noi și acum, dintr-o dată, peste noapte, totul este roz! 

Gândiți-vă că această echipă a luptat enorm ca să ajungă în play-off cu niște lipsuri pe care lumea spunea că sunt insurmontabile pentru a ajunge în play-off. Aveți puțină limită cu noi că nu suntem zmei încă! Am ieșit din istoria anului trecut, se scrie acum o altă istorie. Ne luptăm anul acesta, atât”, a reacționat oficialul dinamovist.

VIDEO Bogdan Lobonț, contrariat de situația titularului de la Dinamo: „Am văzut un articol... Unde vreți să prindă experiență?”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Era marea speranță a lui Dinamo, acum a ajuns în Liga 3 » Fotbalistul, la momentul adevărului: „Mi-aș dori să fiu lângă ei, să-i ajut să promoveze”

VIDEO+FOTO 7 detalii de la FC Buzău - Dinamo 2-2 » Unde era Dujmovic după meci, la 12 noaptea, gazdele „au jucat murdar” cu aspersoarele + gestul special al lui Burcă

EXCLUSIV Dinamo, drum liber spre prima ligă? O rivală nu știe dacă va avea dreptul să joace în Superliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  03 Mai 2023, 22:35

Trebuie sa luptam pana la capat!

therealreddog33
therealreddog33  •  03 Mai 2023, 09:19

Are dreptate Gică, la lotul asta e bine ca am ajuns în play-off. Dar nici în play-off nu sunt mari echipe - Dejul și Buzăul sunt de bătut. Chiar și Otelul, e pana la urma o nou promovata, chiar dacă financiar sta mult mai bine ca noi. Doar cu Zăvăleanu nu sunt de acord, chiar muncă patriotica nu face el ;).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează