FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - POLI

EXCLUSIV Principala piedică în calea „câinilor” în Dinamo - Poli Iași: „Luptăm să revenim acolo”

Risto Jankov vrea să impresioneze în tricoul ieșenilor, apoi în Liga 1
Risto Jankov vrea să impresioneze în tricoul ieșenilor, apoi în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 17:25 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 13:24

Portarul Risto Jankov, 24 de ani, este principalul obstacol în calea „câinilor” marți seară, de la ora 20:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”, în meciul Dinamo - Poli Iași.

După eșecul din Ghencea, cu CSA Steaua (0-2), roș-albii nu mai au voie să facă pași greșiți dacă vor să promoveze direct în urma play-off-ului și să nu mai stea cu emoțiile "barajului".

GSP lansează sondajul primăverii. Ce echipă are cei mai mulți suporteri? În decembrie 2019, sondajul GfK arăta o supremație zdrobitoare pentru FCSB. Votează ce echipă favorită ai!
DEZBATERE
GSP lansează sondajul primăverii. Ce echipă are cei mai mulți suporteri? În decembrie 2019, sondajul GfK arăta o supremație zdrobitoare pentru FCSB. Votează ce echipă favorită ai!

Risto Jankov: „Tot Iașiul visează doar la asta”

Portarul de 1,90 de metri a făcut parte din lotul Macedoniei de Nord la Euro 2020, a mai fost convocat la diverse acțiuni ale naționalei sale, este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști de la nivelul eșalonului secund. Risto Jankov nu concepe ca ieșenii să plece cu capul plecat marți seară, contra dinamoviștilor.

„Obiectivul nostru este promovarea. Toată lumea visează doar la asta, ieșenii merită o echipă în Liga 1. Vorbim de un club mare, de tradiție. Vă asigur că vom lupta până la ultima picătură de energie pentru ca Poli să promoveze direct. Fiecare joc din play-off este important, mai ales o confruntare cu Dinamo.

Fiecare echipă din play-off visează, încă, la locurile ce pot duce în Liga 1, de aceea este un echilibru incredibil. Ne focusăm doar la meciul cu Dinamo. După aceea, vor urma celelalte.

 CSA a învins în partida cu Dinamo, un rezultat bun pentru echipa care ne-a depășit în clasament, dar și noi vizăm acel loc, ne vom lupta să revenim acolo", a comentat nord-macedoneanul pentru Gazeta Sporturilor.

„Putem să ne luptăm cu oricine"

Goal-keeper-ul sosit în luna august 2022 în România a precizat care ar fi atu-urile moldovenilor: "Nu există un singur om puternic la Poli Iași, echipa este cea care face diferența. Cred că echipa s-a stabilizat, căutăm prima victorie după trei remize consecutive în play-off. Poli Iași este capabilă a face meciuri de top".

Totul este OK în România până acum, pentru mine. Vin dintr-o țară mai mică, România e mult mai mare. Dar aici sunt drumuri destul de lungi și mai greu de parcurs

Este o bună oportunitate pentru mine să joc în campionatul României, fotbaliștii talentați au vizibilitate de aici. Cu cât ai mai mult succes cu echipa, cu atât ești mai bine văzut. Îmi doresc să urc în carieră, să fiu bun și să promovez cu Poli Iași

- Risto Jankov, portar Poli Iași

12meciuri a adunat Jankov în liga secundă, primind 7 goluri. În jumătate din partide, n-a încasat gol

VIDEO. Adi Popa: „Victoria asta este doar pentru suporteri, numai la ei ne-am gândit”

Alte știri pentru meciul Dinamo - Poli Iași:

Dinamo a pus în vânzare bilete pentru meciul tare cu Poli Iași: 30 de lei în galerie

Acționarii lui Dinamo vor promovarea directă, dar sunt pregătiți și de încă un sezon în Liga 2: „Ne asumăm orice risc”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (5)
istet10
istet10  •  23 Aprilie 2023, 19:10
Postat de Mazavalt pe 22 Aprilie 2023, 00:33

Ma ***, iar te bagi in seama.....

Ha,ha, ha! Be, Beeeeee !!!!

Mazavalt
Mazavalt  •  22 Aprilie 2023, 00:33
Postat de istet10 pe 21 Aprilie 2023, 22:37

Te gandesti la bravul Oncescu.

Ma ***, iar te bagi in seama.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  21 Aprilie 2023, 22:43

Nu mai e nicio piedica daca dam 10 suturi pe poarta. Doar n-o fi Neuer!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează