FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Rapid s-a reunit azi! Lotul cu care atacă promovarea în Liga 1 + ce spune antrenorul Nicolae Grigore

FOTO: facebook.com/FCRapid1923oficial
FOTO: facebook.com/FCRapid1923oficial

Articol de , - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 14:19 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 15:36

Rapid, locul 3 din Liga 2, s-a reunit azi sub comanda lui Nicolae Grigore și a început pregătirea pentru reluarea sezonului.

Giuleștenii s-au reunit la baza Coresi, jucătorii antrenându-se pe un teren acoperit cu zăpadă. Nicolae Grigore a avut 29 de jucători la dispoziție, de la reunire lipsind Ștefan Ciuculescu și Raul Costin, care mai au vacanță, potrivit site-ului oficial.

Lotul Rapidului:

  • Portari: Virgil Drăghia, Horațiu Moldovan, Harrison Devenish-Mears, Valentin Mărgărit
  • Fundași:  Ionuț Voicu, Mircea Leasă. Anestis Nastos, Cristian Ignat, Alexandru Dandea, Radu Crișan, Alexandru Catrici, Luca Florică, Enrichi Finica, Lucian Goge, Alexandru Săbăngeanu (în probe)
  • Mijlocași: Amir Jorza, Rareș Lazăr, Bogdan Barbu, Ștefan Pănoiu, Octavian Ursu, Antonio Sefer, Marian Drăghiceanu, Rareș Ilie, Cătălin Hlistei, Daniel Benzar, Alin Fică
  • Atacanți: Alexandru Ioniță, Emmanuel Ernest, Adrian Bălan

VIDEO Rapid a efectuat primul antrenament sub comanda lui Nicolae Grigore din 2021

Nicolae Grigore, antrenor Rapid:

Nicolae Grigore, care a preluat-o pe Rapid după ce renunțat la postul de antrenor secund al României U21, a vorbit despre obiectivele alb-vișiniilor pentru acest sezon.

„S-au făcut transferuri bune, transferuri pe care mi le-am dorit. Au venit jucători, buni, cu experiență. Au venit și jucători tineri. Din punctul meu de vedere, ne-am întărit. Consider că avem șanse la promovare.  E greu de spus dacă avem prima șansă.

E o situație atipică pentru competiție din cauza aceste pandemii. Trebuie să nu ne pierdem jucătorii din cauza coronavirusului. Patru puncte (n.r- diferența față de liderul Craiova) nu sunt multe, mai ales că va fi și play-off. Dar nu putem să facem calcule de acum”, a declarat Nicolae Grigore.

Rapid 10 zile la Snagov și 3 partide amicale

Pe 26 ianruaie, Rapid va pleca la Snagov, pentru un stagiu de 10 zile și va bifa trei partide de verificare: AFC Odorheiu Secuiesc: (16 ianuarie, ora 14:00), Progresul Spartac (23 ianuarie, ora 11:00) și Universitatea Cluj (27 ianuarie, ora 12:00)

După 14 etape, Rapid e pe 3 în Liga 2, cu 26 de puncte, cu 4 mai puțin decât liderul U Craiova 1948. Primul meci oficial din 2021 va fi cu Ripensia, pe 20 februarie.

 Am stat 8 ani departe de Rapid și chiar îmi era dor. Acum e un proiect nou și s-au schimbat multe. Abia așteptăm noul stadion. Va fi greu, chiar foarte greu să promovăm. M-am întors să duc Rapid în Liga 1. Vreau să îmi fac treaba cât pot de bine.
 – Alex Ioniță 

VIDEO Alexandru Ioniță, optimist la reunirea lotului giuleștenilor: „Sperăm să ieșim campioni la final”

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Povestea amuzantă și mai puțin știută a unui trofeu dispărut din vitrina Rapidului și recuperat după 23 de ani: „Doar el a știut că am luat cupa acasă”

Daniel Pancu, mărturisire brutal de sinceră: „Galeria Rapidului mi-a lăsat o rană sufletească” » Ce l-a deranjat

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
xxrapi
xxrapi  •  11 Ianuarie 2021, 15:49

Sper ca pe Ciucu nu-l veti da afara...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează