FOTBAL  »  LIGA 2  »  ROMÂNIA U21 - FARUL 6-0

ROMÂNIA U21 - FARUL 6-0 // Ianis Zicu a glumit pe seama agresivității verbale a lui Dan Petrescu: „Costache e fericit să audă și el un «Bravo!»” :D Ce fotbaliști l-au impresionat

Valentin Costache, CFR Cluj
Valentin Costache, CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 20:48 / Actualizat vineri, 07 august 2020 21:56

Naționala U21 a României a câștigat cu 6-0 un meci amical disputat în compania celor de la Farul. Ianis Zicu (36 de ani), antrenorul constănțenilor, a remarcat mai multe lucruri interesante la lotul condus de Adrian Mutu (41 de ani). 

Amicalul cu Farul Constanța a fost primul meci al lui Mutu pe banca naționalei de tineret. Ianis Zicu a remarcat atitudinea pe care fostul atacant al naționalei o are și a fost impresionat de nivelul elevilor săi. 

Ianis Zicu: „Petrila poate ajunge la un nivel ridicat”

„Înainte de meciul cu România U21 a trebuit să facem 2 testări, acum o săptămână și acum 2 zile. A fost primul meci după 5 luni. Cei de la U21 vin din Liga 1, au meciuri în picioare, ritm ridicat. Am văzut care e diferența cu nivelul ligii a doua. Nu credeam că o să pierd la acest scor, 0-6. 

Am fost suprins de calitatea jucătorilor de la U21, la TV ritmul pare mai scăzut. Mă uitam cât s-a dezvoltat Costache (n.r. Valentin Costache, CFR), ce repede pasează jucătorii. Mi-a plăcut mult Haruț, de la Botoșani. Și Chindriș. Petrila are o calitate fantastică, într-un an poate ajunge la un nivel foarte ridicat”, a declarat Ianis Zicu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Zicu, impresionat de schimbarea lui Mutu

„Vorbeam cu Adi Mutu înainte de meci și îmi zicea că jucătorii sunt receptivi și preocupați să se dezvolte, atenți la orice le spune. Sunt convins că vor să obțină și ei rezultate precum cele de la EURO 2019. 

Mutu e mai echilibrat decât atunci când era jucător. Când jucam cu el națională mă certa întruna, îmi zicea unde să mă duc, era sub o presiune fantastică. Acum mă uitam la Costache că e fericit să audă și el un «Bravo!» (n.r. o ironie la adresa agresivității verbale a lui Dan Petrescu)”, a glumit Zicu. 

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre România U21:

ROMÂNIA U21 - FARUL 6-0 » Succes la scor de tenis pentru Mutu la debutul ca „selecționer”

Gigi Becali l-a desființat pe Adi Mutu: „Ce-i asta, mă?! Tu nu știi jucătorii de la FCSB?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1122921077867124
Silviu Pop Sese  •  08 August 2020, 14:01

Zicu a fost si pana la reteagere tot o speranta. Calitati deosebite , talent cu caruta dar "lenes" ca si altii de la noi. Sanmartean , Budescu , Alibec ,Zicu toti talentati care mor soerante.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  08 August 2020, 10:07

Poate Costache de fapt va mai da si goluri la U21... ca la CFR e ratangiul-sef

81mada
81mada  •  07 August 2020, 22:17

Zi le tu Bravo in continuu sa vezi ce jucatori scoti, La Bravo ai stil ajungi cu ei

Vezi toate comentariile (4)
Comentează