FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

UPDATE Antrenor dat afară în Liga 2, după implicarea viceprimarului: „E de ajuns! Aici e vorba de onoare”

FOTO: Facebook CSMinaurFotbal
FOTO: Facebook CSMinaurFotbal

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 19:27 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 19:27

Doru Ioan Dăncuș, viceprimarul orașului Baia Mare, i-a cerut public demisia lui Ciprian Danciu (45 de ani), antrenorul divizionarei secunde Minerul Baia Mare. La 24 de ore distanță, clubul a anunțat despărțirea oficială.

UPDATE / Minaur s-a despărțit de Ciprian Danciu

Clubul Minaur Baia Mare a anunțat astăzi despărțirea oficială de Ciprian Danciu: „În cursul zilei de astăzi am ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Dorim să îi mulțumim pentru performanța promovării echipei noastre în eșalonul secund”.

Oțelul o bate pe Chiajna și revine pe podiumul din Liga 2! Rezultatele complete + clasamentul actualizat
ETAPA 10
Oțelul o bate pe Chiajna și revine pe podiumul din Liga 2! Rezultatele complete + clasamentul actualizat

Minaur Baia Mare a fost învinsă sâmbătă de Unirea Constanța, scor 0-1, și ocupă locul 16 în Liga 2. Antrenorul Ciprian Danciu a fost contestat pe Facebook de Doru Ioan Dăncuș, viceprimarul orașului. 

Ciprian Danciu, pe picior de plecare de la Minaur Baia Mare

”Aici nu mai este MINAUR! Aici nu mai este spiritul MINERULUI! Aici nu mai este onoarea băimărenilor! E de ajuns! Am crezut că „punctul de moral” din meciul cu Dinamo poate fi un început al revirimentului echipei noastre, dar m-am înșelat! 

După un asemenea rezultat, dar mai ales după prestațiile echipei din ultimele meciuri, orice antrenor cu onoare își înaintează DEMISIA înainte de a fi DEMIS! Este clar pentru toată lumea că atâta poate, că nu reușește în niciun fel să-i motiveze pe jucători sau să aleagă tactica și echipa potrivită pentru a juca fotbal și a învinge!

Iar jucătorilor care încă respiră din promovarea în Liga 2 și se cred fotbaliști le recomand să nu mai stea cu nasul pe sus, să coboare cu picioarele pe… gazon și să dea totul pentru îndeplinirea obiectivului! Până nu este prea târziu!”, a scris Doru Ioan Dăncuș pe Facebook. 

Danciu a înțeles apelul politic și a făcut deja un pas în spate, potrivit Baia Mare Sport: „Normal că va fi o schimbare, voi avea o discuție cu domnul primar, vom face ce e mai bine pentru echipă, pentru că este echipa noastră, a orașului. Cu mine sau fără mine, trebuie să rămână în Liga 2!”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

Basarab Panduru laudă un antrenor din Liga 1: „Zici că e Guardiola!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  17 Octombrie 2022, 21:01

Alt *** din politica se comporta de parca orasul e mosia lui tac-su!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close