FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Ștefan Iovan, probleme cu poliția în drum spre stadionul Steaua: „M-a amenințat, nu m-a lăsat să trec”

Ștefan Iovan +43   FOTO
Ștefan Iovan

Articol de - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 22:09 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 22:35

Ștefan Iovan (60 de ani), căpitanul Stelei de la Sevilla, le-a dat emoții tuturor. A întârziat la evenimentul de pe noul stadion din Ghencea.

Iovan a pierdut și cocktailul de la Sala Sevilla, dar și momentele de pe esplanadă, când fostele glorii și-au putut vedea numele scrise pe aproape toată lungimea tribunei oficiale. 

„Nu știu ce-i cu el. Vorbiserăm să ne vedem aici pe la 16:30. Îl sun, dar vorbește cu mine în engleză”, glumea Bumbescu, ascultând cum intră a nu știu câta oară mesageria vocală. 

Un câștigător al Cupei Campionilor a ajuns șofer și era să rateze inaugurarea din Ghencea: „Serviciul e serviciu! Fac asta din anul 2000”
CSA Steaua
Un câștigător al Cupei Campionilor a ajuns șofer și era să rateze inaugurarea din Ghencea: „Serviciul e serviciu! Fac asta din anul 2000”

Ștefan Iovan, deviat de poliție în drum spre stadionul Steaua: „M-a amenințat”

Iovan a ajuns mai târziu, în preajma meciului și a stat alături de ceilalți, la tribuna oficială. „M-a oprit poliția la Moghioroș și m-a deviat pe niște străzi lăturalnice. Am pierdut peste o oră pe drum”, le explica el foștilor colegi.

Agerpres notează că un echipaj al poliției l-a blocat pe Iovan în drumul său către stadionul Ghencea, după ce traficul a fost restricționat.

Ștefan Iovan, avertizat de agentul de poliție: „M-a amenințat”

Mașina căpitanului de la Sevilla a fost oprită la intersecția străzii Brașov cu Bulevardul Ghencea, unde un agent de poliție și Iovan au purtat un dialog.

„Trage pe dreapta, pe aici se circulă doar terestru. Nu trece nimeni, nu auzi? Nu mă intersează cine eşti şi unde te duci. Poate să te aştepte oricine, ia-o pe acolo că îţi iau carnetul, nu auzi?”, i s-ar fi transmis lui Iovan.

Acesta a lămurit situația pentru Agerpres: „Am avut o problemă cu poliţia, pentru că trecea galeria şi nu mă lăsau să trec. În fine, m-a ameninţat un poliţist că îmi ia carnetul. Nu m-a lăsat să trec, chiar dacă le-am spus cine sunt, le-am arătat biletul, am arătat tot, degeaba”.

Citește mai multe știri despre Steaua:

Momente emoționante pe noul Ghencea » Legendele de la Sevilla, tur de onoare cu o replică a CCE

Cine este Bogdan Chipirliu, autorul primelor goluri pe noul stadion Steaua: „Rămân în istorie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
22cea
22cea  •  08 Iulie 2021, 15:20
Postat de chronic pe 08 Iulie 2021, 13:41

era fix in interesul societatii sa ajunga la stadion sa se faca manga. aia era problema societatii, ca pierde iovan spritul :))))))))))))))))) Respect domnule politist!

Nu ca el nu bea cocktailuri , sunt prea slabe , el bea straight :)))

chronic
chronic  •  08 Iulie 2021, 13:41
Postat de polistul68 pe 08 Iulie 2021, 09:23

Problema tipic romanesca...politisti fac exces de zel si nu se pun in slujba intereselor societatii (eu il luam pe Iovan de motocicleta si il duceam la stadion )...cei care au un anumit statut, cred ca legea poate fi ocolita ( poti sa fi IOvan sau Belodedici., daca circulatia e oprita, e oprita )...organizare slaba ( un autocar care sa aduca invitatii rezolva problema)..dar traim in Romania.

era fix in interesul societatii sa ajunga la stadion sa se faca manga. aia era problema societatii, ca pierde iovan spritul :))))))))))))))))) Respect domnule politist!

parang
parang  •  08 Iulie 2021, 09:58

Tot respectul pentru acei FOTBALIȘTI, pentru toți, deci si pentru Iovan.Acum,din punctul meu de vedere,legea nu poate și nu ar trebui ocolită .Evident că pe cocioc se întâmplă pe dos(vezi cum a câștigat talpan marca,sigla și mai știu eu ce,la ordin de zi pe unitate)!Acum milițianul o fi fost dinamovist,sau FCSB-ist.Oricum a fost CORECT,în litera legii,nu și în spiritul ei,că doar toată frasuiala era FIX pentru Iovan&...În rest,pentru mine,pentru FIFA,UEFA și pentru mulți, mulți oameni mai cunoscuți sau nu,FCSB=STEAUA, iar nou și prost născuta cazarmă csa e doar o glumă proastă menită să sifoneze mulți bani din bugetul de stat....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează