FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI

Stoican şi Mioveniul au intrat în cursa pentru Liga 1 » De ce speră argeşenii că se pot bate cu Steaua şi cu Dinamo

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 19:30

Mioveniul a început din nou să speră la Liga 1.

După un început nefast, formaţia argeşeană a urcat în clasamentul Seriei B2, pînă pe locul 6, la 10 puncte de liderul Corona Braşov şi la doar 4 de ocupanta locului secund, ACS Poli Timişoara, ce ocupă ultima poziţie promovabilă. Mioveniul s-a revitalizat sub comanda antrenorului Flavius Stoican, 35 de ani, venit de-o lună la echipă. Olteanul a reuşit să bifeze 3 succese la rînd, iar jucătorii săi au început să viseze că pot ajunge în prima divizie.

"Ne-a redat bucuria de a juca, dar şi încrederea că putem să ne batem cu oricine, că avem şanse să cîştigăm. Ne-am îmbunătăţit condiţia fizică, alergăm cu cap, nu mai sîntem bezmetici. În lot sînt şi fotbalişti cu experienţă precum Mărgăritescu sau Neaga, dar cu toţii avem şanse de a juca, nu sînt titulari bătuţi în cuie. Sîmbătă jucăm derby-ul local, cu FC Argeş, la Piteşti, dacă învingem, e clar că vom intra în lupta pentru promovare", au declarat fotbaliştii Mioveniului.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează