FOTBAL  »  LIGA 3  »  PARIURI

EXCLUSIV Sar scântei! Antrenorul jucătorilor acuzați că au pariat pe eșecul propriei echipe a izbucnit: „El joacă mai mult la jocuri de noroc! L-am scos ca să nu facă insolație”

Cristi Negru, în dreapta / Sursă foto: Facebook@ Sporting Roșiori
Cristi Negru, în dreapta / Sursă foto: Facebook@ Sporting Roșiori

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 12:44 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 13:39

Cristi Negru, tehnicianul lui Sporting Roșiori, club care-și acuză patru fotbaliști că au pariat împotriva propriei echipe la ultimul meci, a oferit punctul său de vedere după ce unul dintre jucătorii învinovățiți, Marian Stoenac, și-a acuzat în termeni duri antrenorul. 

Gazeta Sporturilor a preluat în această dimineață subiectul publicat inițial de Liga2.ro - controversa uriașă născută în Liga 3 din România, la clubul teleormănean Sporting Roșiori. Acolo unde patru fotbaliști, printre care și Marian Stoenac, ex-FCU Craiova și Poli Iași, sunt acuzați de propriul club că au pariat pe înfrângerea echipei la partida cu Vedița Colonești, încheiată 1-4!

Contactat de reporterii GSP, Stoenac a respins vehement toate acuzațiile care-i sunt aduse, apoi a pus tunurile pe antrenorul Cristi Negru și pe căpitanul Orlando Preda. Căruia - spune Stoenac - cei patru „exilați” i-au întins o „capcană” pentru a testa dacă acesta va divulga informații conducerii.

Imens scandal! Clubul își acuză propriii jucători că AU PARIAT pe înfrângerea echipei: „Am făcut plângere la FRF, așteptăm ancheta!” + reacția unuia dintre acuzați: „El a pus la cale totul!”
PARIURI
Imens scandal! Clubul își acuză propriii jucători că AU PARIAT pe înfrângerea echipei: „Am făcut plângere la FRF, așteptăm ancheta!” + reacția unuia dintre acuzați: „El a pus la cale totul!”

Antrenorul lui Sporting Roșiori îl ironizează pe Stoenac: „El joacă mai mult în mass-media și la jocuri de noroc”

Cristi Negru a reacționat ironic: 

„După cum a spus și Stoenac într-un interviu, el joacă mai mult în mass-media și la jocuri de noroc, cum a declarat el într-un interviu. Aș vrea să știu de la el de ce și-a cerut scuze de vreo 3 ori la mine după incident. De ce cu o zi înainte n-au anunțat conducerea sau pe cineva din staff vizavi de faptul că vor să-și «încerce» un coleg? 

Cu o zi înaintea meciului,  erau acasă la Stoenac la rummy sau făceau altceva? (n.r. face referire ceilalți colegi ai lui Stoenac acuzați). Am demarat toate procedurile pentru a rezolva acest caz. Va trebui să răspundă în față comisiilor abilitate și a poliției.

Când l-am adus pe Stoenac am avut de la început o discuție serioasă vizavi de fotbal, cu toate că erau foarte multe referințe negative la adresa lui. Am mai văzut la dumneavoastră o declarație referitoare la faptul că l-am scos de pe teren. L-am scos pentru că nu transpirase! Îmi era frică să nu facă vreo insolație! (n.r. ironi). I-am spus că dacă nu-i convine poate pleca. ”, a mărturisit tehnicianul, într-o reacție oferită vineri dimineață Gazetei Sporturilor. 

Stoenac acuză că antrenorul l-a scos pe nedrept din teren

Stoenac povestise pentru GSP circumstanțele meciului cu Vedița Colonești, dezvăluind cum antrenorul Cristi Negru l-a înlocuit la scurt timp după ce acesta marcase:

„În minutul 19, scorul devenea 2-0 pentru oaspeți, iar în minutul 20, la faza imediat următoare, eu marchez golul de 2-1 și încerc sa trag echipa după mine.

Meciul este filmat, încerc să fac absolut totul în viteza, aruncări de la margine în cazul în care sunt mijlocaș ofensiv, atacuri rapide, încerc sa culeg toate baloanele pentru a-mi ajuta echipa să marcheze cât mai repede, iar la pauza meciului s-a intrat cu scorul de 1-2. Iar eu sunt scos de pe teren în minutul 45!

Am cerut o mică explicație domnului Cristi Negru și citez: «Mister, de ce mă scoateți, am dat gol mă simt bine». Iar el îmi răspunde: «Eu sunt antrenorul, dacă nu-ți convine, ieși pe ușa din spate”!»

Sar scântei! Antrenorul jucătorilor acuzați că au pariat pe eșecul propriei echipe a izbucnit: „El joacă mai mult la jocuri de noroc! L-am scos ca să nu facă insolație”
Marian Stoenac respinge toate acuzațiile aduse / FOTO: Facebook

Toti băieții au rămas surprinși de decizia dânsului și am tot vestiarul martor că m-am enervat foarte, foarte rău ca am fost scos. Doi colegi au venit să mă calmeze, pentru că eram frustrat că am marcat și am fost scos.

Apoi s-a terminat 1-4, iar eu sunt acuzat că fac blat? Este incredibil așa ceva! Din cei patru din dosar, unul nu a jucat, unul a marcat și a fost scos la pauză, iar altul în minutul 50 și ceva!

Cel de-al patrulea nu mai are 4 sau 5 dinți în gură, pentru că la ultima faza i-au fost scoși! Putea nici măcar să nu atace mingea dacă el făcea blat, oricum era 1-4, dar s-a zbătut pentru orice minge. Cred că e prea mult ceea ce s-a întâmplat.

- Marian Stoenac

VIDEO Excluși din lot și acuzați că pariază pe meciurile propriei echipe, exilații de la Sporting Roșiori ies la atac

Citește și alte știri de actualitate: 

Imens scandal! Clubul își acuză propriii jucători că AU PARIAT pe înfrângerea echipei: „Am făcut plângere la FRF, așteptăm ancheta!” + reacția unuia dintre acuzați: „El a pus la cale totul!”

Pe FCSB o așteaptă infernul! Patru deplasări și mii de kilometri în doar zece zile: de la Constanța la Oradea

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează