FOTBAL  »  LIGA 3  »  INEDIT

Condamnat la 5 ani și 10 luni de închisoare, Florin Secureanu e medic la o echipă de fotbal » Cum a fost surprins în weekend

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 09:04 / Actualizat luni, 09 mai 2022 09:56

Florin Secureanu, fost manager al Spitalului Malaxa din București, a fost, sâmbătă, medicul echipei Sportul Șimleu Silvaniei, din Liga 3.

Condamnat în primă instanță de Tribunalul București la 5 ani și 10 luni de închisoare, Florin Secureanu este medic la Spitalul Orășenesc Jibou (Județul Sălaj).

Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!

Florin Secureanu, medic la un meci din Liga 3

În weekend, acesta a fost surprins pe terenul de fotbal, la un meci din Liga 3. Secureanu a fost medicul echipei Șimleu Silvaniei la meciul cu SCM Zalău, scor 2-1. Acesta a fost filmat cum a intrat pe teren, cu un tricou pe care scria „medic”, a oferit îngrijiri medicale și apă jucătorilor echipei sale.

„Maseurul nostru lucrează la spitalul din Jibou și așa s-a cunoscut cu domnul Secureanu. Sigur, domnul Secureanu a fost medicul nostru de astăzi, 7 mai, la partida cu SCM Zalău”, le-a spus Ioan Gurzău, directorul echipei Sportul Șimleu Silvaniei pentru Sălajul Liber, citat de Libertatea. 

Florin Secureanu, condamnat la 5 ani și 10 luni de închisoare în primă instanță

Pe 14 aprilie, Florin Secureanu a fost condamnatla 5 ani și 10 luni de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă. Judecătorii l-au găsit vinovat la patru capete de acuzare, toate fapte de abuz în serviciu, și au contopit pedepsele la 5 ani și 10 luni de închisoare cu executare.  El este acuzat pentru delapidare și luare de mită pentru că și-a făcut casa pe banii spitalului.

Instanța a mai aplicat și pedepse complementare în cazul lui Secureanu: interzicerea, pentru 3 ani, a exercitării dreptului de de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, interzicerea dreptului de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, interzicerea dreptului de a ocupa funcţia și interzicerea dreptului de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii.

Este prima sentință, nedefinitivă, în cel de-al doilea proces. Primul dosar, unde este acuzat că a devalizat contabilitatea Spitalului „Malaxa”, n-a ajuns încă la nicio sentință după 4 ani de judecată. Cele două dosare pornite de la investigațiile Gazetei se referă la: 

  • Banii spitalului public băgați în casa lui Florin Secureanu.
  • Banii spitalului public, 20.000 de lei, prin care Florin Secureanu a operat-o la clinica privată Monza pe mătușa iubitei lui, supranumită „Vrăbiuța” de către angajații de la Malaxa.

Citește și:

Dinamo pregătește prima mutare a verii » Pe cine vor „câinii” dacă rămân în Liga 1

S-a revoltat imediat după Universitatea Craiova – FCSB: „Suntem țară de nebuni? Finala cu CFR se joacă la Coțofârloaia? Unde e respectul?”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează