FOTBAL  »  LIGA 4  »  EXCLUDERE

EXCLUSIV Probleme mari pentru AFC Rapid și CS FC Dinamo » O altă echipă de tradiție a fost deja exclusă din Liga a 4-a

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2017 09:38

Sezonul curent din Liga a 4-a bucureșteană e cel mai atractiv din toată istoria sa. Echipe precum CSA Steaua, Academia Rapid, CS FC Dinamo și Carmen au luat startul în acest sezon, însă au apărut deja și primele probleme.

După primele 4 etape Sportul Studențesc a fost exclusă din competiție pentru două neprezentări consecutive în etapele 3 și 4, cu Progresul Spartac II și Asalt. De altfel, Sportul pierduse primele două etape, 1-2 cu Comprest și 0-4 cu CSA Steaua.

AFC RAPID

Nu doar la Sportul sunt probleme. Printre echipele care au mari bătăi de cap se numără AFC Rapid și CS FC Dinamo. Giuleștenii sunt finanțați de Horia Manoliu, fostul director de marketing al Rapidului din vremea lui George Copos.

AFC Rapid primește bani cu țârâita de la Manoliu, asta și după ce toți sponsorii cu care echipa giuleașteană a început campionatul s-au îndreptat către Academia Rapid. Pe lângă sponsori, echipa Primăriei Sectorului 1 a luat și suporterii de la AFC Rapid.

Surse din interiorul formației AFC Rapid susțin că lucrurile stau tot mai rău la club, mai ales că echipa nu-și mai joacă meciurile de acasă pe Giulești din cauza lipsei fondurilor: "Nu știu dacă vom termina turul de campionat. Bani nu sunt, abia reușim să plătim terenul de joc și arbitrii. Jucătorii sunt și ei nemulțumiți din cauza faptului că toată lumea ne-a părăsit și se simt ai nimănui. Pe mulți abia i-am convins să mai rămână".

CS FC DINAMO

Nici la CS FC Dinamo, echipa finanțată de Nicolae Badea, lucrurile nu sunt roz. "Câinii" au doar 6 puncte din 4 meciuri și sunt departe de a promova, deși acesta era obiectivul echipei. Atât jucătorii cât și staff-ul echipei sunt nemulțumiți de faptul că Badea i-a înscris în campionat, însă nu se interesează de soarta lor.

"Nu știm de ce a înființat domnul Badea echipa dacă nu-l interesează deloc de noi. Și domnul Ionel Augustin (n.r. antrenorul echipei) e nemulțumit de dezinteresul arătat până acum și din câte știu nu și-ar dori să mai continue la cârma echipei. Se aud voci prin club care spun că echipa a fost înființată doar pentru a i se da peste nas domnului Negoiță, dar nu știm, noi suntem prea mici pentru a intra în asemenea războaie", a declarat o sursă din cadrul alb-roșilor.

În altă ordine de idei, astăzi se dispută o etapă intermediară în Liga a 4-a.

De la ora 17:00

AS Romprim - AFC Rapid (stadion Romprim)
FC Metaloglobus II - AFC Venus 1914 (stadion Metaloglobus)
AFC Asalt - CS Progresul 2005 (stadion Electromagnetica)
CSA Steaua - CS FC Dinamo (stadion Ghencea)
AFC Comprest GIM - ACS Victoria (stadion Rocar)

De la ora 17:30

Progresul Spartac II - AS Termo (stadion Spartac)

De la ora 19:00

AS Academia Rapid - FC Tricolor (stadion Giulești)

Carmen București stă în această etapă după ce Sportul Studențesc a fost exclusă din campionat pentru două neprezentări!

CLASAMENT LIGA 4

clasament liga 4

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
2007472449524713
George Alexandru Marinas  •  26 Septembrie 2017, 18:52

Bravo Sportul Studentesc.Nu ai avut multi suporteri dar te-am iubit draga Sportul.Sportul a fost un fel de Viitorul al anilor 80'90

2007472449524713
George Alexandru Marinas  •  26 Septembrie 2017, 18:47

Vorbim de istorie la Sportul Studentesc.Numai si pentru memorabila calificare cu Brondby si pentru gasca nebuna Sportul merita respec.

2007472449524713
George Alexandru Marinas  •  26 Septembrie 2017, 18:44

Respect Sportul Studentesc!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează