FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CS FC DINAMO BUCUREȘTI

FOTO + VIDEO În fața a 5.000 de suporteri, Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din Liga a 4-a, 2-0

FOTO: Alin Grigore / GSP.RO +16   FOTO
FOTO: Alin Grigore / GSP.RO

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 17:00

Academia Rapid a învins-o cu 2-0 pe CS FC Dinamo București, în derby-ul etapei a treia din Liga 4 București. 

Cele două goluri ale vișiniilor au fost reușite de Goge, în minutul 59, și de Bădiță, în minutul 77. Rapid a ratat și un penalty, în minutul 7. 

Partida a avut loc în Giulești, la meci asistând peste 5.000 de susținători ai Rapidului. În multe momente din meci, aceștia au creat o atmosferă deosebită, la fel cum se întâmpla când echipa evolua în prima ligă. 

Academia Rapid - CS FC Dinamo București 2-0
Au marcat: Goge '59, A. Bădiță '77  / VIDEO

Echipa de start a a Academiei Rapid: Ignat - Dumitru, Iacob, F. Matei, Stancu - Burcea, Mitea - Duriță, Burlacu, Goge - D. Niculae
Antrenor: Constantin Schumacher

Echipa de start a lui Dinamo: Mina - Ciobanu, Gheorghiță, Vlad, Arsene - Lungu, Bar - Papugiu, Ivan, Magherescu - Panait
Antrenor: Ionel Augustin

Grație victoriei, Academia Rapid a urcat pe locul doi, cu nouă puncte, la egalitate cu Steaua. Roș-albaștrii au însă un golavearaj mai bun.

Dinamo rămâne pe locul nouă, cu trei puncte. În următoarea etapă giuleştenii întâlnesc Victoria Bucureşti, iar dinamoviştii dau peste Comprest GIM.

clasament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
ge0x
ge0x  •  17 Septembrie 2017, 13:14

Dinamo e la Negoita, Steaua e la Becali, Craiova e la Mititelu. Restul e vrajeala ieftina.

ge0x
ge0x  •  17 Septembrie 2017, 13:12

Comunistul de Badea a fugit de la Dinamo si a lasat o cu 18 mil de euro plus datorii, in faliment. A venit Negoita si a scapat o de datorii. Poate sa faca Badea 10 echipe cu numele Dinamo aka fc badea srl in liga a 4a, acolo putrezeste. Asta vrea doar sa scoata bani , nu sa bage. Asa ca baietii aia de la fc badea srl or sa joace mult si bine in liga a 4a.

ge0x
ge0x  •  17 Septembrie 2017, 13:06

Vad ca isi dau cu parerea si comunistii :))) eu sunt suporter mai mult decat adevarat si Dinamo e in Liga1. Fc Badea srl e in liga a 4a. La fel cum si FCSB e Steaua. Daca platea Becali cat au cerut aia din armata nu mai infiintau nici o echipa. Au infiintat alta echipa, o duc in Liga a 2a si apoi cer bani pe ea. Dar Steaua e deja in liga 1.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează