FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA

VIDEO Lăcătuș a avut parte de primirea promisă pe Giulești » Daniel Niculae, conflict cu fanii steliști

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 19:16

Înainte de duelul Academia Rapid - CSA Steaua, fanii gazdă au avut grijă să-l "întâmpine" cu apostrofări pe Lăcătuș.

 În momentul în care oficialul roș-albaștrilor a pătruns pe gazonul din Giulești, a avut loc un schimb de replici cu fanii prezenți în peluza giuleștenilor.

VIDEO Vezi aici cum a fost primit Lăcătuș în Giulești

Daniel Pancu afirmase în urmă cu câteva zile că Marius Lăcătuș va avea parte de o primire ostilă în Giulești, așa cum a pățit și el în Ghencea.

Totuși, Lăcătuș a primit și aplauze, venite din partea celor aproximativ 1000 de fani ai Stelei. 

Pe de altă parte, Daniel Niculae a avut probleme cu suporterii roș-albaștri, care n-au dorit să urmeze instrucțiunile pentru a intra pe stadion. În încercarea de a discuta cu aceștia, fotbalistul rapidist a fost înjurat (VIDEO AICI cu momentul).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  15 Octombrie 2017, 09:14

Pai Daniel trebuia să cheme un cioban pentru a putea dirija turma. Erau dezorientate mioarele și ar fi vrut să pască in alta parte decât în zona destinata lor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează