FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Adrian Mihalcea va pregăti o nouă formaţie în acest retur de campionat: "Va fi o experienţă utilă"

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 15:06

Fostul antrenor al Unirii Slobozia, Adrian Mihalcea (38 de ani) a semnat azi un contract de antrenor principal cu Berceni, echipa de liga 2. Obiectivul fostului internaţional este ca echipa să rămînă în divizia secundă.


"Îmi continui ucenicia ca antrenor şi sper eu să mai fac un pas spre fotbalul de performanţă. Muncesc pentru a-mi continua studiile de tînăr tehnician. Va fi o experienţă utilă. Vreau să continui pe o linie ascendentă", a spus Mihalcea pentru GSP.ro.

Echipa din Berceni are legături strînse cu Dinamo, în sensul că formaţia din "Ştefan cel Mare" a împrumutat în ultimul timp şi va mai împrumuta jucători la formaţia ilfoveană.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  04 Martie 2015, 15:26

Bravo Adi, succes in continuare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează