FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

Adrian Mititelu a cedat FC Universitatea Craiova suporterilor! "Organizăm strîngere de fonduri pentru bugetul echipei!"

Articol de - Publicat sambata, 29 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 martie 2014 16:15

Asociaţia "Ştiinţa sîntem noi" a anunţat că Adrian Mititelu a cedat suporterilor echipa FC Universitatea Craiova

Într-un comunicat eliberat de Asociaţie, suporterii explică: "am realizat astazi probabil cel mai important lucru din istoria FC Universitatea Craiova din ultimii 10 ani. Am obtinut acordul de principiu al lui Adrian Mititelu pentru a prelua destinele echipei incepand cu anul competitional 2014-2015. Urmeaza sa incepem demersurile juridice pentru a pune la punct detaliile acestei tranzactii in cel mai scurt timp.

Nu vom infiinta o noua echipa. Vom continua traditia si vom cauta sa ne ridicam din punct de vedere sportiv la nivelul asteptarilor suporterilor FC Universitatea Craiova.

In consecinta, toti cei cu suflet alb-albastru, toti cei care simt ceva pentru aceste culori sunt asteptati sa vina alaturi de noi. Demaram in acest moment o campanie de strangere de fonduri pentru a asigura bugetul echipei in sezonul care urmeaza. Vom asigura transparenta 100%. Eventualii sponsori sunt invitati sa ni se alature".

Anunţul suporterilor vine după ce ieri aceştia îi ceruseră public echipa lui Mititelu. Detalii AICI

Dacă nu se prezintă cu UTA, echipa va fi exclusă!
În ciuda anunţului dătător de speranţe pentru alb-albaştri, echipa continuă să se afle într-o situaţie dramatică. Mîine, de la ora 16:00, e programat meciul cu UTA, la Severin. Pe site-ul FRF e anunţată brigada de arbitri, dar foarte probabil  Ştiinţa nu se va prezenta, iar echipa va fi automat exclusă din campionat, aflîndu-se la a doua neprezentare.

"Precizam ca am fi preferat ca echipa sa continue sa participe in campionatul Diviziei B -seria a II-a, dar motive care nu tin de asociatia noastra ne impiedica sa continuam activitatea fotbalistica", au mai anunţat azi cei din asociaţia "Ştiinţa sîntem noi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  05 Aprilie 2014, 02:00
Postat de fcu1948 pe 29 Martie 2014, 23:44

Ne scutești de aberațiile pe care le produce micapi? Știm cu toții că micapi este site-ul de casă al lărguței, chiar nu ne interesează dejecțiile fetide produse de stăpâna ta.

Are dreptate. FC U Craiova e în insolvență. Nu poate fi vândut. Dar nu scrie nicăieri că l-a vândut, ci că l-a cedat.

hofer
hofer  •  30 Martie 2014, 13:22

Mai baieti voi nu stiti sa va organizati pentru a va vinde legumele la piata ce sa mai vorbim de a conduce un Club de Fotbal. Oooooch je ! Doamne mare e gradina ta !

fcu1948
fcu1948  •  29 Martie 2014, 23:44
Postat de dan.motru pe 29 Martie 2014, 18:39

Și ca să fim transparenți până la capăt, că tot se uzitează atât de des acest cuvânt când vine vorba de FCU, Mititelu nu face altceva decât să creeze o nouă perdea de fum. Legal, finanțatorul sau patronul, că de finanțat nu o mai face de multă vreme, nu poate vinde echipa. Legea insolvenței îi interzice acest lucru. Dar asta nu i-a împiedicat pe cei care controlează Asociația “Știința Suntem Noi” să spună cu surle și trâmbițe preluarea formației FCU. Care este scopul acestei mișcări? - See more at: ://www.micapi.ro/articole/sport/mititelu-i-a-mai-minit-odata-pe-suporteri-n-a-dat-fcu-nici-de-data-asta.html#sthash.FJzJQcWy.dpuf

Ne scutești de aberațiile pe care le produce micapi? Știm cu toții că micapi este site-ul de casă al lărguței, chiar nu ne interesează dejecțiile fetide produse de stăpâna ta.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close