FOTBAL  »  LIGA 2  »  BAREM

Amatorism fără precedent! Conducerea nu știa regulamentul, iar clubul va începe noul sezon cu -8 puncte

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 19:43

În mod uluitor, conducerea lui ACS Poli, nu știa că echipa trebuia să îndeplinească un barem de puncte în play-out.

Retrogradată din Liga I, formația timișoreană susținută de autorități a mai primit azi o veste proastă în urma Comitetului de urgență al FRF.  ACS Poli s-a ales cu o penalizare de opt puncte pentru următoarea ediție de campionat pentru că nu și-a îndeplinit baremul de 15 puncte în play-out.

Timișorenii au încheiat faza a II-a a campionatului pe penultimul loc, cu 20 de puncte, dar au obținut doar o victorie și patru remize în această fază. 

"Nu știam de acest barem. Nu l-am văzut niciunde în regulament. Eu recunosc că nu am știu de el. Nimeni nu a vorbit despre asta. Mâine vom verifica regulamentul din scoarță în scoarță și vom ieși cu un comunicat. Dar cineva de acolo de sus din federație trebuie să plece." Ioan Miculaș, președintele lui ACS Poli.

Regulamentul de organizare a activității fotbalistice, ediția 2016, conține la articolul 29 paragraful "buclucaș".

 ”Echipele participante la play-out clasate la finalul fazei a II-a pe locurile 6, 7 și 8 au obligația să obțină în play-out minimum 15 puncte, în caz contrar urmând a începe sezonul următor cu o penalitate de puncte calculată ca diferență între punctajul minim (15) și numărul de puncte obținut în play-out, indiferent de categoria competițională în care vor evolua", se arată în regulament.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sakamoto
sakamoto  •  30 Iunie 2016, 10:36

Echipele din vestul tarii sint lovite cu barda de penalii fotbalului romanesc. Duru marele penal. CFR Cluj si Timisoara, sint ca niste ghimpi in ochii Mafiotilor de la frf si lpf. Furate ca in codru de arbitri borfashi, furate punctele sistematic, retrogradata in liga a 5-a-Poli-pt datorii de 3 ori mai mici, decit cele pe care le avea dinamu. Achitate de tribunalul bucuresti. Mafie! Rushinea CE!Pt un fotbal curat!

spion_kop
spion_kop  •  30 Iunie 2016, 10:16

foarte bine, acum sa se gandeasca si la blatul cu csm iasi ...

1633060627009123
Club Fly  •  30 Iunie 2016, 09:49

Asta da dreptate si egalitate de șanse. După ce că ești vai mama ta ce l mai slab si neputincios mai primești si penalizare pentru asta. Asta i nr 1 în top "culmea prostiei" si daca tot e așa, si tg Mureș ar trebui penalizată

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close