FOTBAL  »  LIGA 2  »  COPII ȘI JUNIORI

Atletico Madrid și-a extins aria de acoperire în România! Un nou club de juniori a intrat sub aripa spaniolilor

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2015 17:59

FC Juventus Timișoara a oficializat azi parteneriatul care o leagă de gigantul spaniol via Academia Atletico de Madrid din București.

Bănățenii vor avea astfel parte de antrenamente după aceeași metodologie folosită pe ”Vicente Calderon” iar cei mai buni juniori pot începe să viseze la o carieră în La Liga. Regal Sport București a fost primul club din afara Spaniei și din Europa care a intrat sub aripa marelui club madrilen.

La un an distanță a venit și rîndul deschiderii filialei din vestul țării. La fel ca omologii lor din Capitală, cei de pe Bega vor beneficia de burse, șansa unui stagiu la ”cantera” lui Atletico și o pregătire după metodologia spaniolilor.

”E un moment important pentru noi. Deschidem prima astfel de academie din vestul țării. Ne bucurăm că am fost aleși din multitudinea de cluburi de copii și juniori… Ne obligă la foarte multe lucruri de acum încolo. Mă bucur că vom avea o metodologie diferită de antrenamente. Spania a cîștigat foarte mult fotbalistic”, a declarat Antonio Bădescu, președintele FC Juventus Timișoara.

Juventus Timișoara își va păstra numele în campionatul în care activează, dar urmează să adopte tricoul în dungi alb-roșii și denumirea de Academia Atletico Madrid în viitoare turnee cînd va folosi cea mai bună distribuție.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2015, 09:23

superb. asa da. pepiniera de sclavi.)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează